Itthon » Közélet

Buntára vár a körforgalom?

Befejezte a munkát csütörtökön a kivitelezéssel megbízott cég, a helyszínen jelenleg a polgármesteri hivatal és a gyepesítést végző cég alkalmazottai dolgoznak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet
Itthon_Kozelet
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2011. október 28., 14:23
23 hozzászólás. 

Eltűntek a munkagépek az új körforgalom helyszínéről: a látszat és egyes vélemények szerint akár már használatba is vehetnék az autósok. Tikosi László, a polgármesteri hivatal műszaki igazgatója szerint még vannak utolsó simítások, az átadásra csak hétfőn délelőtt kerül sor.

Itthon_Kozelet

Az igazgató szerint ma még tesznek-vesznek, olyan munkákat végeznek el, amit korábban nem lehetett.

Az irányjelző és forgalmi táblák ma, pénteken reggel érkeztek meg a hivatalba – ezeket a hivatal alkalmazottai estig el is helyezik a kijelölt helyeken. A gyepesítés, azaz a zöldövezet fűmaggal való beszórását az Auto Torino cég végzi el.

A Magyar Polgári Párt önkormányzati képviselői ma terepszemléztek a körforgalomnál. Kifogásolták a hétfői „nyitást"és azt, hogy a hétvégén még kerülgetni kell a várost. Véleményük szerint a körforgalom az éppen szabadságon levő polgármesterre vár, aki „Afrikában egy szafarin vesz részt, ahol impalákra vadászik".

Megpróbáltuk elérni a polgármestert az ügyben, ám a polgármesteri hivatal sajtóosztályán megtudtuk, az elöljáró szabadságon van, nem tartózkodik az országban és hétfőn reggel áll ismét munkába. A körforgalom megnyitását is ekkorra tervezik.

Időközben olvasóink jelezték, hogy vannak, akik már használatba vették a körforgalmat és a tiltás ellenére áthajtanak rajta személygépkocsival.



23 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2011-10-28 15:52:39
Az mpp-nek az a baja, h szemmel lathatolag halad a varos. Es nekik ez boki a csoruket, h vegre valami elindult jo iranyba. Tolem mehet akarhova a polgarmester, ha mellette tud fejlodni a varos. En szivesen szemreveteleznem azt amit az mpp valositott meg :)
avatar
szp
2011-10-28 15:53:24
Érdekes teoria szerint müködik a Mőpőpő, ha körforgalom épül az elkészítés összegét sokallják, ha pedig kész van akkor meg az a bajuk, hogy miért kell még jópár napot várni a megnyítására. Brávó,ne feledjék az emberek nem hülyék.
avatar
FF
2011-10-28 16:23:05
Nem érdekel sem az MPP sem az RMDSZ.. ez az egész rendszer ugy szar ahogy van.. akármit csinálnak, fel kell avatni, szalagot kell vágni... johogy nem hívnak meg rézfúvósókat... Amikor a Hotel melletti körforgalmat adták át, akkor is már 3 napja kész volt, forgalomra optimizálva (tudom, mert a Viafosnál praktikáztam) és mégis kellett várni, amíg a méltóságteljes városvezetés odatette a orcáját... odajött Bunta és ment vagy 10 kört a kocsijával, mint egy hülyegyerek... oszt végre átadták.. A korház melletti körforgalom ugyanezt szenvedi.. h avatni kell.. ahelyett átadnák, h haladjon az udvarhelyi, és ne kelljen kerülgesse a várost. Ez az én véleményem
avatar
olvaso
2011-10-28 17:21:34
Nincs ebben semmi kulonleges.
En is elmennek Afrikaba, ha korforgalmak kivitelezesi terveinek alairasaval foglalkoznek. :)
A haz mar megvan, mire gyujteni? Ne adj isten egyszer meg elvehetik a vagyont, a kirandulasi elmenyeket soha.
avatar
surmiii
2011-10-28 18:32:18
Én vagyok hülye hogy megint írok,de azt érzem hogy az emberekből csak a rossz indulat és az irigység beszél,ez tapasztalható,minden téren. Sajnos ezek a dolgok nemfognak előre mozdítani...Érdemes volna néha elgondolkodni ezen.
avatar
zterex1
2011-10-28 22:10:44
Sok bunkó ( Buta ) van a város vezetésénél. Elkészül a körforgalom, de péntek délben mindenki kerülte a várost, a hétvégén akik jönnek haza világítani kolbászolnak körbe, mert avatni kell. Kit érdekel? Kin van a lényeg 1 emberen, vagy a városon?
Éppen ezért ÉN ma este kipróbáltam az autóval ( a Villanytelep utca felől be lehet hajtani ). Jelentem használható.
avatar
molter
2011-10-28 22:52:51
Szemmel lathatoan igen jo minosegu az aszfalt...
avatar
remi
2011-10-29 14:36:54
re:
avatar
zterex1
Sok bunkó ( Buta ) van a város vezetésénél. Elkészül a körforgalom, de péntek délben mindenki kerülte a várost, a hétvégén akik jönnek haza világítani kolbászolnak körbe, mert avatni kell. Kit érdekel? Kin van a lényeg 1 emberen, vagy a városon?
Éppen ezért ÉN ma este kipróbáltam az autóval ( a Villanytelep utca felől be lehet hajtani ). Jelentem használható.


Volt egy idoszak, pontosan 12 ev, amikor nem zavart, hogy nem haladsz a varosban. Akkoriban a szobor avatas volt a divat. Nehogy ebbe a ket napba haljunk bele, meg ha a polgarmester tenyleg Afrikaban van is. Udvarhelyre jellemzo a: Van kalap a fejen, nincs kalap a fejen szindroma! :P
avatar
zterex1
2011-10-29 15:46:02
remi-re
Hát ami engem illet az a véleményem, hogy ami kész van azt használni kell. Semmi több, semmi politika.
Azt is elhiszem, hogy téged 12 évig nem zavart, hogy én nem haladok ( és még sokan mások sem ).De nem értem, hogy ez neked miért jó?
avatar
matebox
2011-10-29 15:01:01
:angry: Tiszta orulet!!!Kesz van es nem engedik hasznalni hogy a dicsoseg nehogy ne az ove legyen!!Mi autosok meg kerulgessuk bolondul a varost.Koszonjuk szepen Polgarmester ur h.onnek csak az a legfontosabb hogy ott legyen az atadasnal,hogy a valasztopolgarok nehogy azt higgyek hogy nem onnek koszonheto!!
A korforgalmat azt koszonjuk szepen,de szerintem barki lenne is most a polgarmester ugyanezt megcsinalta volna.Ugyhogy en csak ezert biztosan nem fogok onre szavazni,es persze mas nincs amiert onre szavaznek.
avatar
remi
2011-10-29 16:54:20
re:
avatar
zterex1
remi-re
Hát ami engem illet az a véleményem, hogy ami kész van azt használni kell. Semmi több, semmi politika.
Azt is elhiszem, hogy téged 12 évig nem zavart, hogy én nem haladok ( és még sokan mások sem ).De nem értem, hogy ez neked miért jó?


Nem engem nem zavart, hanem Teged es azokat, akik ket napon vannak fennakadva, holott 12 evig nem mozdult elore a varos egy centit sem es azt megsem hallottuk. Erre celoztam...
avatar
FF
2011-10-30 13:30:56
reminek
Kedves Remi,

Igen fenn vagyok akadva a két napon.. mert pont világítás van, és pl nekem hazajöttek külföldről világítani, és aztsem tudják h merre kell menni... mert MI udvarhelyiek mindent kell avassunk, MINDENhol szalagot kell vágni... és szerintem nem csak én vagyok így ezzel.. Sokan hazajöttek hétvégére és nem voltak képesek feloldani a körforgalmat, mert megkell mutassák h ki a Polgármester, és h visszatarthatja amíg csak akarja.. Bunkó városvezetés...
avatar
persze
2011-10-29 19:37:47
zterex1- ezzelo hallgatnod kene nem dicsekned...nagy esz vagy hallod-e.mit nyogodozunbk allandoan, surmiii-nak igaza van, a jo szekely irigyseg es rosszindulat megint elojott. megesszuk mi egymast, nem kell ide a roman!
avatar
pandietele
2011-10-29 19:44:48
IMPALA TÉR
Nevezzük ezután csak IMPALA TÉR-nek a körforgalom jelölte helyet !!!
avatar
pandietele
2011-10-29 23:42:48
Bunta in Africa
Bunta in Africa
ime a link:
http://www.planetranger.com/ashuntabunta/index.shtml
avatar
peteristvan
2011-10-30 00:55:05
Nem azzal a 2 nappal lenne a probléma, hanem azzal a több mint 1 hónappal amíg nem lehetett használni Udvarhely egyik legforgalmasabb útkereszteződését. Most meg lehetne haladni, de mivel vannak Buta emberek így mi mást lehet tenni, mint a Villanytelep utca felől kicsit körbejárni a körforgalmat. :)
avatar
katona
2011-10-30 09:46:01
Viccen kivul is tamogatom az IMPALA TER otletet, exotikus, szep megnevezes,erdekes tortenet lenne az unokaknak evek multan is az eredete. En megtoldanam meg egy Impala szoborral a ter kozepen vagy kitomott valtozataval, anyagi tamogatasra sok tehetos honi vadasztol szamitani lehetne.
avatar
molter
2011-10-30 14:04:04
Mivel "vadul dolgoznak" jelenleg is, logikus, hogy negy munkageppel lezarjak a bejaratokat...cizellalt elmere vallo megoldas hetfot varva...
A zoldovezetekre vajon mi okbol szortak fumagot, ha azok nem kerulnek fold ala...? Madaraknak?
avatar
tubarozsa
2011-10-30 17:24:38
Az előző városvezetés 12 éve alatt nem hőbörögtetek sem a körforgalmakért, sem az átadás időpotjáért ,sem a Rózsa utca aszfaltozásáért ,sem az utak karbantartásáért.Nyugisan autoztatok egyik gödörből a másikba és a szobor avatásért sem sürgettetek senkit kedves /FF/,/zterex1/ és a nagyokos /matebox/és a cikk firkászát az sem érdekelte ha hetekig nem érte el az akkori polgármestert hiszen minek is zavarták volna?
avatar
molter
2011-10-30 19:19:41
Javasolom, keruld az altalanositast.
avatar
peteristvan
2011-10-30 22:02:57
Hallod-e te tubarózsa,vegyél visszább. Ezzel a gondolkodással van baj, azzal, hogy minden mindegy, majd lesz valahogy. Ami volt elmúlt, most az lenne a lényeg, hogy haladjunk a korral, elvégre a 21. században vagyunk nem? Én azt javasoltam volna, hogy "gyere ki te tubarózsa" kedden a nagy forgalomba. Kíváncsi vagyok hogyan boldogultál volna.
avatar
hahaha
2011-10-31 09:46:53
Valoban erdekes, h az elmult 12 evben Jenoket senki sem surgette...habar nem is volt amit surgetni, azon a tucat szobron kivul. :whistle:
avatar
bbalintl
2011-10-31 23:06:44
Értem Én, hogy titeket ezért fizetnek, de nincs jobb dolgotok, mint, hogy a negatív hangvételű, lealacsonyító hozzászólásokat írtok? Csinálnátok valami hasznosat, ami előre visz és nem visszahúz...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."