Itthon » Közélet

Tart még a ruhagyűjtés, mi is adakoztunk

Bár hivatalosan lejárt a Hozd a cuccod ruhagyűjtési akció, az UIET irodában még fogadnak adományokat. Mi is vittünk egy adagot.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/ruha2811
Itthon_Kozelet/ruha2811
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2011. november 28., 13:35
0 hozzászólás. 

A DJ Barneey kezdeményezésére indult Hozd a cuccod, 1 ruha = 1 mosoly karitatív akció november hetedikén rajtolt. A ruhagyűjtés a város középiskoláiban, a MÜTF-ön és az UIET Városháza-téri irodájában zajlott. Az iskolákban múlt héten lejárt a gyűjtés, szombaton Barneey bulijával hivatalosan véget ért az akció: itt még több zacskónyi ruhaneműt gyűjtöttek be, majd egy közel teltházas bulival zárták a karitatív megmozdulást.

Itthon_Kozelet/ruha2811

Fotó: Kakasy Botond

A hivatalos zárást követően ezen a héten mérik fel az összegyűjtött ruhák pontos mennyiségét, ugyanis az iskolákból még nem érkeztek be a csomagok. Azt már most látni lehet, hogy az akció sikeres volt, az Udvarhelyszéki Ifjúsági Egyeztető Tanács irodájának raktárában ugyanis mozdulni sem lehet a ruhakupacoktól.

Az uh.ro szerkesztősége is hozzájárult az akció sikeréhez: pénteken dugig tömtük az autót és több nagy zsáknyi ruhával gazdagítottuk a Hozd a cuccod akció állományát.

Itthon_Kozelet/ruha2811

Még nem késő adakozni, ugyanis a Városháza tér 7 szám alatt, az UIET irodában ezen a héten még várják az adományokat, így ha valaki későn kapott volna észbe, beviheti a fölöslegessé vált ruhadarabjait, naponta 10 és 14 óra között.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."