Itthon » Közélet

Ismét módosult a költségvetés

Egyetlen napirendi ponttal hívtak össze hétfő délutánra tanácsülést: állami pénzek érkeztek a városi kasszába.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2011. november 28., 18:35
1 hozzászólás. 

Összevont szakbizottsági üléssel kezdődött a hétfői tanácsülés: itt pozitívan bírálták el a polgármester előterjesztését, így a tanácsosok megszavazták a városi költségvetés kiegészítésére irányuló napirendi pontot. Ennek értelmében 1,6 millió lej kormánypénzzel gazdagodott a város, amit tanügyi fizetésekre költenek. 35 ezer lejt a Tomcsa Sándor Színház pályázott és kapott meg, míg kisebb pályázatokra négyezer lej érkezett - ezek az összegek szintén helyet kaptak a büdzsében.

Bunta Levente felkérte a tanácsosokat, hogy a következő napokban tartsák meg a szakbizottsági üléseket a jövő évi költségvetéssel kapcsolatban, majd fogalmazzák meg észrevételeiket és ezeket jelezzék a polgármesteri hivatalnak. A költségvetés témájában két tanácsülés is várható december folyamán.

A rendkívüli ülésen egy november 25-én történt incidensről is szó esett - ezzel kapcsolatosan egy nyilatkozatot terjesztett a testület elé Molnár Miklós MPP-s tanácsos. Ezt a tanács el is fogadta, erről bővebben itt olvashatnak. A témában a következő tanácskozást november 29-én, kedden 12 órától tartják, az ülést Jakab Áron Csaba vezeti.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
fkv
2011-11-28 22:30:13
mi a szösz?
Valamit nagyon félreértett a cikkíró. A színház az elmúlt pár hónapban több pályázatból nyert 35.000 (harmincötezer) lejt, amit sajnos nem lehet elkölteni csak ha a Tanács jóváhagyja az intézet által nyert összeget.
A bürokrácia demokráciája...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."