Itthon » Közélet

Az ügyészség vizsgálja a verekedés ügyét

A székelyudvarhelyi ügyészségre került az a rendőrségi dosszié, ami a Márton Áron téri verekedés nyomozati anyagát tartalmazza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/tules2911
Itthon_Kozelet/tules2911
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2011. december 06., 12:48
4 hozzászólás. 

A kivizsgálásba a megyei rendőrfelügyelőség emberei is bekapcsolódtak – tudtuk meg Incze Miklós helyettes sajtószóvivőtől.

Itthon_Kozelet/tules2911

Dávid, az egyik sértett

„Nem azért mentek Udvarhelyre a csíkszeredai kollégák, hogy az ottani rendőrörsön ellenőrzést, illetve kivizsgálást végezzenek, hanem azért, hogy a kivizsgálásban közreműködjenek" – tette hozzá Incze, hansúlyozva, hogy nincs szó arról, hogy udvarhelyi rendőröket felelősségre vonnának vagy lefokoznának a november 25-én történt esettel kapcsolatban.

Mint ismert, a november 25-i agresszió sértettjei egy önkormányzati ülésen ismertették esetüket, majd nem sokkal később felkerült a világhálóra a Márton Áron tér egy részét „vigyázó" kamera felvétele, amin látszanak az események.

Az eset a székelyudvarhelyi ügyészségre került, Incze szerint már nem a rendőrség, hanem az ügyészség foglalkozik az esettel, ott dől el, hogy mi lesz az ügy folytatása.



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
hahaha
2011-12-06 15:09:18
Pedig igazan kivizsgalhatnak az udvarhelyi rendorseget, mert nagyon osszejatszanak valakikkel. A munkajuk egyenlo a nullaval. Jo lenne, hogy ha nem fordulnanak vissza autoval verekedesek lattan, meg sorolhatnam...
avatar
b boti
2011-12-06 17:43:01
Na en az ugyeszseg dontesere leszek kivancsi.Az ami igazan szamit.
avatar
kisjoco
2011-12-07 15:28:17
Nem azért mentek át... Segítik az itteniek munkáját... Betojás. Mit segítenek? Közösen nézik a kamerák felvételeit?? Ezt a dumát elhinni öcsém!
avatar
ketarc
2012-01-30 11:37:49
Mindegy hogy az itteni rendoroket ha lecserelik akkor lefizetik azokat majd amelyikek jonek ilyen egyszeru az egesz.Penz beszel s a kutya ugat!!! Kapnak penzbuntetest az elkovetok mert a kamera felvete ha nem vette volna fel a kamera akkor szobeli figyelmeztetest sem kaptak volna az elkovetok :D :D :D :lol:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."