Itthon » Közélet

Hamarosan online pályázhatunk a megyei tanácsnál

Online lehet pályázni Hargita Megye Tanácsánál az idei ifjúsági kiírásokra. A tervek szerint jövőtől kiterjesztik a rendszert valamennyi, a megyei tanács által meghirdetett pályázatra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. március 07., 17:53
0 hozzászólás. 

Újdonság Hargita Megye Tanácsának idei ifjúsági kiírásánál, hogy a kérelmezők online nyújthatják be pályázatukat az online pályázási rendszer használatával. A 2012-es tesztelést követően 2013-ban szeretnék kiterjeszteni a rendszert valamennyi, a megyei tanács által meghirdetett pályázati kiírásra.

Petres Sándor, a megyei tanács alelnöke közölte, az elektronikus pályázati rendszer idén párhuzamosan működik az eddigi rendszerrel, hogy minden hibát ki tudjanak szűrni, és jövőre valamennyi pályázatnál akadálytalanul be lehessen vezetni.

Zonda Erika, a megyei tanács programigazgatóságának vezetője szerint mindez többletmunkát jelent az ifjúsági szervezeteknek, de jövőre már előnyös lesz, mert addig megtanulják, hogyan működik a rendszer. Az igazgató azt is elmondta, hogy idén bővült a megyei tanács által támogatott tevékenységek sora.

A megyei tanács idén kilencvenezer lejt különített el ifjúsági tevékenységek támogatására. Pályázni lehet gyerekeknek és fiataloknak szóló székelyföldi kirándulások szervezésére, a Beszterce-Naszód, Temes, Kolozs és Fehér megye szórványközösségeivel partnerségben szervezett ifjúsági tevékenységekre, iskolásoknak és óvodásoknak szóló tanulmányi vetélkedőkre, gólyabál szervezésére IX–XII. osztályos tanulóknak (itt csak regionális szintű civilszervezetek nyújthatnak be pályázatot), tudományos tevékenységek szervezésére iskolásoknak és fiataloknak, valamint a más intézményekhez benyújtott pályázatok önrészének támogatására.

Pályázhatnak jogi személyiséggel rendelkező, Hargita megye területén ifjúsági tevékenységet folytató alapítványok, egyesületek, szervezetek és egyházak, a leadási határidő 2012. március 19., 15 óra. Az online pályázási rendszer egyelőre kísérleti stádiumban van, ezért a támogatást kérelmezőknek a dokumentációt a megyei tanács iktatójában is be kell nyújtaniuk – cím: Csíkszereda, Szabadság tér 5. szám, 23-as iroda.

Az érdeklődők bővebb információért Silló Csilla Máriához fordulhatnak, a 0266-207700-as telefonszámon (1308-as belső), vagy a sillocsilla@hargitamegye.ro email címen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."