Itthon » Közélet

Megkezdődött a tavaszi nagytakarítás

Fákat nyesnek, portalanítanak, úthibákat foltoznak, medertakarítás is lesz – a polgármesteri hivatal is elkezdte a tavaszi munkákat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

szines_erdekessegek/tavasz0319
szines_erdekessegek/tavasz0319
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. március 20., 15:13
0 hozzászólás. 

Elkezdte a kora tavaszi takarítási és javítási munkákat a polgármesteri hivatal – a múlt héten már gödröket tömtek a főbb útvonalakon, ezen a héten pedig elkezdték a díszfák visszanyesését is.

-5zA9Uem0ZV0_T2c5BV8VJQI/AAAAAAAARhk/WyutaDtOSnM/s640

Fotók: Csedő Attila

Az úthibákat hideg aszfalttal tömték be, főleg a központi és a városból kivezető utcákon, a tervek szerint idén a Farcádi utca teljes aszfaltszőnyeget is kap.

A Tamási Áron úton szombaton egy olyan juharfát nyestek vissza, ami veszélyes volt a gépjárműforgalomra és a gyalogosokra, de a Bethlen-lakótelepen is volt fakivágás. Indul a portalanítás is, habár egyelőre még gondot okoz az utcák széleire rá- és összefagyott hó, mert a hosszú tél hónapjai alatt néhány helyen még nem olvadt fel teljesen.

Minden bizonnyal a lakószövetségek is elkezdik a tavaszi takarítást, lomtalanítást, hiszen múlt heti sétánk alakalmával tapasztalhattuk, hogy lenne tennivaló a tömbházak zöldövezeteiben. A húsvéti ünnepekig még két és fél hét van, remélhetőleg addig megtisztul a város területe a télen lerakódott szennyeződéstől, szeméttől. A polgármesteri hivatal medertakarítást is szervez a víz világnapján, március 22-én.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."