Itthon » Közélet

Bunta: „Az ellenzék ugat”

Egy rádiós interjúban reagált a polgáriak felvetésére a polgármester: szerinte az ellenzék megpróbálja ellehetetleníteni munkájukat, de Vizi E. Szilveszter sem érti a vita tárgyát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2012. március 21., 10:47
1 hozzászólás. 

Bunta Levente polgármester a Star Radio Közbeszéd című szerda reggeli műsorában a március 15-16-i tudománytörténeti konferencia kapcsán felmerült kérdésekre reagálva kijelentette, Vizi E. Szilveszter azért nem tudott részt venni az eseményen, mert a Széchényi nagydíjat kellett átvennie.

A polgármester elmondta, a professzor tegnap este egy interjúban úgy nyilatkozott, nem érti a vita tárgyát, ő mindig szívesen jön Székelyudvarhelyre és fogalma sincs, honnan van az információ, miszerint balkáni módszernek nevezte a történteket. Bunta úgy véli, a polgáriak felvetései alaptalanok, így csak ugatásnak tudja minősíteni azokat.

A Magyar Tudományos Akadémia előző elnöke a Hargita Népe Udvarhely napilapnak adott interjújában elmondta: „Felkértek, hogy vállaljam el a székelyudvarhelyi konferencia fővédnökségét, de a titkárságom lemondta az előadásomat – gondolom Ön is tudja, magas kitüntetést kaptam. Biztosan nem mondtam igent arra, hogy előadást tartok. Ez tény."

Tegnapi megkeresésünkre egyelőre sem Vizi E. Szilveszter titkárságától, sem a polgármesteri hivataltól nem érkezett válasz.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
noemi163
2012-03-21 14:23:30
Az információ Molnárék fejéből pattant ki, olyan alapon hogy jó lenn megint port kavarni, csak ott tévedtek, hogy "a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát" közmondásról teljesen megfelejtkeztek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."