Itthon » Közélet

Polgármester akar lenni, ez nem kacsa

Csedő Attila hivatalosan is megerősítette, hogy független jelöltként indul Székelyudvarhely polgármesteri autójáért.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/csedo0419
Itthon_Kozelet/csedo0419
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. április 19., 14:40
43 hozzászólás. 

Csedő Attila bulifotóst, az internetes napilap állandó munkatársát támogatja a polgármesteri választáson – jelentette be az uh.ro független székelyudvarhelyi hírportál.

Itthon_Kozelet/csedo0419

Fotók: Kakasy Botond

Szász Attila, a portál főszerkesztője bemutatójában kifejtette, a lap vezetősége úgy döntött, tennie kell valamit a közélet fellendítése érdekében. A közjó az, ha támogatják az önmagát szabadúszó polgármesterjelöltként meghatározó Csedőt, hogy az felpörgesse, megnevettesse, gondolkodásra és cselekvésre késztesse a várost.

Támogatásukat azzal indokolták, hogy a város közéletét unalmasnak tartják, az emberek félnek változtatni a rossz, de legalább ismerős dolgokon, valamint félnek attól, hogy a hatalom visszavág, mihelyt kritikát fogalmaznak meg.

„Újabb zsírfolttal gazdagodott a székelyudvarhelyi polgármesterjelöltek terítéke" – kezdte bemutatkozó beszédét Csedő, utalva ezzel az eddig indulásukat bejelentő polgármesterjelöltek egészségtelen testtömegindexére.

Itthon_Kozelet/csedo0419

A jelölt elmondta, neki személyesen az a vágya, hogy a HR-01-UDV rendszámú autót, mely a polgármester hivatali járműve, vezethesse. Ennek érdekében megalkuvásra is kész: hajlandó vállalni a városvezetéssel járó megannyi kellemetlenséget, a városháza legpuccosabb irodájában ücsörgést.

Felkéri a székelyudvarhelyi polgárokat, támogassák élete álmának megvalósításában, melyhez anyagilag egyáltalán nem kell hozzájárulniuk, vérüket sem kell adniuk, csupán a szavazófülkében kell a sorsát megpecsételniük.

Amennyiben polgármester lesz, mással sem fog foglalkozni, mint hogy saját magát és a városlakókat boldoggá tegye. A jelölt úgy gondolja, az előző évek gáncsoskodó és ciános politikájú vezetői elhitették, hogy az udvarhelyiek boldogsága „csakis szobrokon, aszfalt utakon és körforgalmakon múlik".

Csedő szerint „ez hatalmas tévedés és nem mindegy, hogy evickélünk vagy vágtatunk, az árnyékos vagy a napsütötte oldalon megyünk haza".

Itthon_Kozelet/csedo0419

Újságírói kérdésre a nem szokványos polgármesterjelölt elmondta, hogy öltönyének fehér színe a tisztaságot, ártatlanságot jelképezi, valamint nincsenek tervei arra vonatkozóan, hogy mi lesz, ha nem nyeri meg a választásokat, mert bizalma a városlakók jóindulatában, támogatásában töretlen.

A szabadúszó jelölt már közzétette blogját és facebook oldalát, melyekről megismertük kampányindító jelszavát, a kacsa el van vetve.

Csedő Attila mellett egyébként a hetekben bejelentette indulását a székelyudvarhelyi polgármesteri tisztségért Tankó László és Bunta Levente is. Előbbi az EMNP, utóbbi az RMDSZ színeiben hívja ki versenyre Csedőt.



43 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Pizsi
2012-04-19 16:01:40
és polgármesterként is tovább fogsz fotózni a bulikban? mert akkor én támogatlak a szavazatommal majd választásokon ki nem bulizna a polgármesterrel? :DD
avatar
sacce
2012-04-19 16:17:21
ez most ugye vicc??? eszemmegáll :0 :silly: :dry: :s
avatar
Vassilij
2012-04-19 16:27:39
Zsir
PenészesGanyéCsiperke
avatar
acmilan
2012-04-19 16:59:02
Ez azért több, mint nevetséges, érzésem szerint. Poénnak nagyon gyenge, komolyan venni nem lehet.
Mi értelme tovább osztani a szavazatokat? Hagyjuk dolgozni azt, aki legalább egy kicsit is, de akar.
avatar
mzolee
2012-04-19 17:33:03
Ez szerintem is csak egy vicc...
avatar
görcs
2012-04-19 18:10:55
komoly
Túlságosan ki van ez találva ahhoz, hogy vicc legyen. Szórakoztató? Igen. Elgondolkodtattó? Igen. Nevetséges? Csak annyira, amennyire mi nevetségesek vagyunk.

Én kivárom a végét.
avatar
csuri
2012-04-19 19:01:15
De ki az a "uh.ro"
kinek a neve ???
avatar
szp
2012-04-19 19:07:33
na ne kacagtassatok
avatar
livay
2012-04-19 23:39:47
Oszinten mi a cel? Az olvasotabor nem ezt erdemli. Oknyomozo riportokat, tartalmas cikkeket, onalloan megirt cikkeket szeretne szerintem. Lehet ha egyedul vagyok a velemennyel de ez az uj stilus egy olcso masolata bizonyos kulfoldi oldalak sikeres stilusanak. Ez a Csedos dolog csak arra jo, hogy az emberek felhaborodasbol irjanak kommenteket. De bocsanat akkor meg kell venni a komment.ro domaint! A hostway romania biztos eladja!
avatar
hofika
2012-04-19 23:57:40
Az isten nem ver bottal...
szegény varosunk jól néz ki,hat ennél jobban a sors már nem is verhetné,istenem hova kerültünk?
avatar
livay
2012-04-20 00:12:38
En azt sem ertem igazan, hogy miert nem keri ki Robert ur vagy akarki a csapatbol annak a csekely max 6000 embernek a velemenyet akik latogatjak az oldalt, hogy mit szeretnenek, mik az elvarasok, mik az igenyek? ne mannasodjunk, ne indexesedjunk, es foleg ezeket ne eroltessuk. vannak oldalak aki pikk-pakk megteszik mert van 100(ezer) egyedi latogatojuk, de ok megtehetik. de a www.trafic.ro nem tamasztja ala ezeket az innovativnak hitt probalkozasokat. A helyi igenyeket figyelembe kell venni mert ok ovasnak titeket...
avatar
livay
2012-04-20 00:24:30
Ha valaki meg csodalkozik azon, hogy miert van a beka ominozus pontja alatt az oldal latogatottsaga , akkor nezze meg a konkurens udvarhelyi portal latogatottsagat es kinalatat. en pont most valtottam uhrol, szra, mert nem erdekelnek az olcso, gyenge, humortalan probalkozasok. ti kellene legyetek ertunk, nem mi ertetek. pápá
avatar
esz.
2012-04-20 00:30:03
Miközben ez az alak kelleti magát a médiában, Udvarhely él, reggelit ad a gyereknek, megpucolja a cipőket az előszobában, bevásárol, munkából jövet fáradtan felpillant a felhőkre, betér a kórházba, majd örül, hogy hazaér végre. Satöbbi. Él. Ezért minden jót megérdemel. Méltatlan, hogy valakik, puszta magamutogatásból ilyen giccses parásékkal akarjanak bolondot csinálni belőle. Udvarhelyből.
avatar
esz.
2012-04-20 00:33:26
parádékkal
avatar
dezso dezso
2012-04-20 00:46:27
szánalmas
a helyzet az, hogy az uh.ro már mindent kiírt magábol. elintézte, lerántotta leplet a szervezett bünözésről, a lakásmaffiáról, a fehér galléros bünözőkről, megoldotta, felszínre hozta a város minden baját, gondját, vagyis minden feladatát ellátta mint hírportál, s most már hátradölhetnek a fiuk és parádézhatnak, bohockodhatnak, mert nincs másra ötletük. ahogy előbb irta valaki, nyugati oldalakat majmolnak, miközben finqjuk sincs, hogy mit is kellene igazábol tenniük. korábban naponta ránéztem az oldalra, aztán rájöttem, heti egyszer is gyorsan át tudom tekinteni mindazt a maszlagot amit összehordtok. vegyétek le a hírportál feliratot, mert nem érdemlitek meg. a hireket tanult újságírok irják, ti meg amatör bloggerek vagytok avgy még azok sem. udvarhely ennél jobb hirportált érdemelne. vagy köcsögöknek ez is jo?
avatar
dickens
2012-04-20 09:31:09
Ilyen az, amikor egy "hírportál" végső elkeseredésében a város hátán akar népszerűséget kovácsolni a saját házi bohócuk randalírozásából. Ezek után mit várjon az olvasó? Úgy néz ki az uh.ro is csatlakozik a HetHirdetős, polgáriéletes bulvár duóhoz, és szépen lassan a csh.ro sorsára jut, ahol a legfrissebb hír januárban született. :X
avatar
adrpisti
2012-04-20 09:34:37
Kedves Fröcsögők
Az az igazság, hogy nem szoktam itt hozzászólni, de a sok fröcsögést elnézve most kötelezve érzem magam.

Egyrészt üdvözlöm a Csedő kezdeményezést. Hányingerem van már attól, hogy minden udvarhelyi médiának nem kicsit, hanem pont tövig benne van a nyelve valamelyik helyi politikus valagában. Azért olvasom az uh.ro-t, mert a cikkekből nem azt látom, hogy na ennek az újságírónak Bunta ad havi 400 lejt, a másik rádiót pedig az emnp pénzeli átmosott reklámokkal, hanem pont hogy a szerzők egyénisége és humora köszön vissza. Amíg a helyi sajtó 99%-ánál nem a mondanivaló, hanem a patron-politikus malac pofája köszön vissza, addig az uh.ro-t fogom továbbra is olvasni. És ez az aktuális kampányidőszakban igazabb mint valaha.
avatar
adrpisti
2012-04-20 09:35:15
Kedves Fröcsögők
Egy ilyen humoros-pariódiára épülő választási kampány pont a megfelelő eszköz arra, hogy kimondjatok arcátlanul mindazt, ami itt végigmegy a városban politika körökben és amit nem képes egyetlen más sajtótermék sem megírni, merthát köti őket a zseton, valamiből ki kell fizetni az embereket.

Most őszintén, én 23 évesen kire kellene szavazzak? Jenőre, aki ellopta a fél várost és 50 kg-ot hízott a mandátuma alatt? A töketlen Buntára, akit azért szeret mindenki mert puha, erőtlen, karakter nélküli? És mert végre csendben mindenki intézheti a bizniszeit a városban, anélkül, hogy megzavarnák a köreit? Tankóra, aki valószínűleg már most azon gondolkodik, hogy miből fogja kiegészíteni a 4000 lejes polgármesteri fizetését, hisz jelenleg 3-szor nagyobb összeget tehet zsebre vállalkozóként? Köszönöm szépen, akkor inkább ütöm a pecsétet Csedőre, legalább elmentem én is szavazni.
avatar
adrpisti
2012-04-20 09:36:07
Kedves Fröcsögők
Ami a látogatottságot illet, ha jól látom a trafic szerint, akkor pont tegnap döntöttetek rekordot, gratulálok!

@livay kolléga, csak jelzem, hogy az uh.ro-t, pl. márciusban 4000-el többen olvasták Udvarhelyről, mint az szh.ro-t:

http://www.trafic.ro/statistici/szekelyhon.ro/localizare/oras/2012-03-01.2012-03-31
http://www.trafic.ro/statistici/www.uh.ro/localizare/oras/2012-03-01.2012-03-31


Azt is megemlítem, hogy tudomásom szerint az szh.ro mögött 4 napilap, az Udvarhelyi Híradó, a Csíki, Gyergyói és Vásárhelyi Hírlap szerkesztősége áll. Lehet tévedek, de úgy emlékszem, hogy ezt a száz főt is megütő csapatot, aprópénzen felvásárolta a fiszed ezelőtt egy pár hónappal. Szal köszi, de maradok Szaszáéknál és a mellette melózó 5-6 srácnál, akiknek a véleménye még mindig többet nyom Udvarhelyen, mint a fidesz tröszt országos ügyködése.

Maradok tisztelettel.
a.i.
avatar
adrpisti
2012-04-20 09:37:05
Kedves Fröcsögők
ps.: Javaslom az uh-nak a facebook kommentek beépítését, akkor el fog tűnni ez a sok névtelen fröcsögő, akiknek valószínűleg a fele a polgármesteri hivatalból írogat munkaidőben.
avatar
Emdé
2012-04-20 09:43:01
"Amennyiben polgármester lesz, mással sem fog foglalkozni, mint hogy saját magát (és a városlakókat) boldoggá tegye."

Ez jó legalább nem ígérget 5000% felvirágzást a városnak mint ahogy az elődök tették :D
Amúgy nem ismerem Csedőt de tetszik hogy nem hazudott az első kampánybeszédben B)
Megelőlegezek egy fél szavazatot :evil:
avatar
Soós Róbert
2012-04-20 10:00:01
re:
avatar
livay
Ha valaki meg csodalkozik azon, hogy miert van a beka ominozus pontja alatt az oldal latogatottsaga



Kedves Lyvai úr!

Több kérdést is feltett, úgyhogy sorba veszem:

Vélemény kikérés:

Havonta, hetente és naponta kikérem az uh.ro olvasóinak a véleményét. Folyamatosan monitorizáljuk az uh.ro látogatóinak olvasói szokásait, az olvasói profilt, a gyakoriságot, hogy milyen típusú anyagokra milyen típusú olvasók jönnek be, meddig maradnak és hova navigálnak tovább. Közel féléve végzem ezt a munkát, és nyugodtan kijelenthetem, hogy jóval többet tudok arról, hogy önök hogyan viselkednek a portálon, mint azt szeretnék. Ha bejön a szerkesztőségbe, akkor a jelenlegi és a megcélzott olvasói profilt is megmutatom önnek.
avatar
Soós Róbert
2012-04-20 10:00:42
Kedves Lyvai úr! 2
Látogatok, szh, uh:

Én szívből örülök, ha Ön az szh-t is látogatja, annak még jobban örülök, ha az szh-n kívül más oldalakat is látogat. És igen, pontosan arra törekedtünk, hogy az uh.ro és az szh.ro tartalompolitikája ne fedje egymást. Mert minek duplázni ugyanazt a tartalmat.

Ami a látogatottságot érinti, igen, az szh.ro kétszer annyi egyedi látogatót ér el naponta, mint az uh.ro, de ez így van rendben, hiszen a székelyhon regionális portál, az udvarhelyieken kívül a csíkszeredaiakat, marosvásárhelyieket, szentgörgyieket és gyergyószentmiklósiakat is megszólítja. De ha ön ennyire otthon van a traficon, akkor azt is láthatta, hogy az szh.ro-nak tegnap 1.246 székelyudvarhelyi látógatója volt, míg az uh.ro-nak 2.221.
avatar
Soós Róbert
2012-04-20 10:01:05
Kedves Lyvai úr! 3
A Csedő Attila indulása meg valóban egy rizikós próbálkozás. Bár nem tartozik önre, de elárulom, hogy a tegnap a Csedő Attila blogján annyi egyedi látogató volt, mint ahány székelyudvarhelyi látogatója a székelyhonnak. Ami számunkra is meglepő.
avatar
Soós Róbert
2012-04-20 10:01:28
Kedves Lyvai úr! 4
Végezetül pedig annyit, hogy senkinek sem sütöttük bele az uh.ro-t a böngészőjébe, és senkinek sem mondtuk meg hol, és mit olvasson. Nyugodtan élhet mindenki a szabad választás jogával, az internet elég nagy a hely, és rengeteg jó tartalom van rajta, magyar nyelven is.

Ugyanakkor jó lenne már leszokni arról a tévképzetről, hogy az uh.ro egy „tonomát”, ahol megnyomjuk a gombot, és eljátssza a kedvenc slágerünk. Amit már ezerszer hallottunk.
avatar
dickens
2012-04-20 10:09:40
re: Kedves Fröcsögők
avatar
adrpisti
ps.: Javaslom az uh-nak a facebook kommentek beépítését, akkor el fog tűnni ez a sok névtelen fröcsögő, akiknek valószínűleg a fele a polgármesteri hivatalból írogat munkaidőben.


3 dolog lehet a te esetedben, vagy a szerkesztőség tagja vagy, vagy a szerkesztőségi tagok barátja, esetleg Csedő személyes komája, hisz ki más áldozna 3 hosszú bejegyzést erre az ügyre? Tehát innentől kezdve a te álláspontod sem mérvadó. És egy bónusz kérdés: ha Csedő nyer, akkor kinek lesz jobb? Mert szerintem a városnak semmivel sem, és vidámabbak sem leszünk tőle.
avatar
vogul
2012-04-20 10:11:43
re: Kedves Fröcsögők
@adrpisti

Tisztelt fiatalember, nem tudom, hogy ön milyen elvárásokkal szavaz a polgármester-jelöltre, de én úgy gondolom, hogy a polgármesterne jó gazdának kell lennie, nem jó szórakoztatónak.
avatar
dickens
2012-04-20 10:13:43
Rég rossz, ha a kedves Soós Róbert úr kommentben kezdi el megvédeni az álláspontjukat...
avatar
Soós Róbert
2012-04-20 10:30:43
régen rossz?
avatar
dickens
Rég rossz, ha a kedves Soós Róbert úr kommentben kezdi el megvédeni az álláspontjukat...

Kedves Dickens,

nekem édesanyám azt tanította, hogy ha megszólítanak, akkor illik válaszolni. De elég nyitott vagyok, ha elmagyarázza, hogy miért régen rossz, akkor megtörténhet, hogy ezentúl nem válaszolok :)
avatar
adrpisti
2012-04-20 10:46:41
re: re: Kedves Fröcsögők
avatar
dickens
3 dolog lehet a te esetedben, vagy a szerkesztőség tagja vagy, vagy a szerkesztőségi tagok barátja, esetleg Csedő személyes komája, hisz ki más áldozna 3 hosszú bejegyzést erre az ügyre? Tehát innentől kezdve a te álláspontod sem mérvadó. És egy bónusz kérdés: ha Csedő nyer, akkor kinek lesz jobb? Mert szerintem a városnak semmivel sem, és vidámabbak sem leszünk tőle.


Én vagyok maga az atyaúristen. Én mozgatom a háttérből az egész udvarhelyi médiát, én adom le a napi kötelező anyagok listáját a Híradónak, a D3-nak, a Star Rádiónak, a Hargitanépe Udvarhelynek, a Príma Rádiónak és minden billentyűzetet, hangszalagot és kamerát koptató sajtósnak. Sőt, Csedőt is én pénzelem titokban. Csak ne áruljátok el senkinek, mert akkor még véleményem sem lehetne.

Messze nem kell Csedőnek megnyernie a választásokat, ahhoz, hogy felborítsa az udvarhelyi klánrendszert. Elég elvinnie a hozzám hasonlóan kiábrándult, választójoggal bíró emberek proteszt-szavazatait...
avatar
hajnikad
2012-04-25 15:19:50
re: re: re: Kedves Fröcsögők
"Én vagyok maga az atyaúristen. Én mozgatom a háttérből az egész udvarhelyi médiát, én adom le a napi kötelező anyagok listáját a Híradónak, a D3-nak, a Star Rádiónak, a Hargitanépe Udvarhelynek, a Príma Rádiónak és minden billentyűzetet, hangszalagot és kamerát koptató sajtósnak. Sőt, Csedőt is én pénzelem titokban. Csak ne áruljátok el senkinek, mert akkor még véleményem sem lehetne."

adrpisti :))))))
Röhejes vagy! Röhögni tudok rajtad, semmi több :))))))
avatar
görcs
2012-04-20 11:12:51
sajnos
Reménykedtem, hogy magamon felejtettem a napszemüvegem, és azért tűnnek ennyire sötétnek egyes hozzászólók eszmefuttatásai. De sajnos nem. :whistle:
avatar
vogul
2012-04-20 11:53:55
Hurrá, induljon a 4 évig tartó karnevál! Együnk, igyunk, bulizzunk, szexeljünk, fotózzunk és röhögjünk! Nehogy valaki munkába próbáljon menni, mert az a traktor dolga. Idegesíteni nem szabad senkit, csak kizárólag vicceket mondani.
És ha megválasztjuk az új polgit, akkor minden kérést aláírathatunk ingyen, beleértve a fizetésemelést, az új lakást, az üdülőjegyet és egy új kocsira a támogatást, és egy évi bérletet a diszkóba.
Na, elég ragyogó ez a komment?
avatar
görcs
2012-04-20 12:28:04
re:
avatar
vogul
Hurrá, induljon a 4 évig tartó karnevál! Együnk, igyunk, bulizzunk, szexeljünk, fotózzunk és röhögjünk!

Kezdetnek jó. Csak elfelejtetted a munkamániásokat. :)
avatar
livay
2012-04-20 15:41:06
re: Kedves Fröcsögők
[quote=adrpisti]Ami a látogatottságot illet, ha jól látom a trafic szerint, akkor pont tegnap döntöttetek rekordot, gratulálok!


Ertekelem a kitartast nicsen ezzel semmi gondom, ha lenne velemeny akkor en sem irogatnek, van nekem egyeb elfoglaltsagom is, de pontosan miyen velemenyre gondolsz? vagy hol van a velemeny? melyik rovatban kapom meg?, beleolvasnek szivesen.
avatar
livay
2012-04-20 15:55:02
re: re:
Vélemény kikérés:

Havonta, hetente és naponta kikérem az uh.ro olvasóinak a véleményét. Folyamatosan monitorizáljuk az uh.ro látogatóinak olvasói szokásait, az olvasói profilt, a gyakoriságot, hogy milyen típusú anyagokra milyen típusú olvasók jönnek be, meddig maradnak és hova navigálnak tovább. Közel féléve végzem ezt a munkát, és nyugodtan kijelenthetem, hogy jóval többet tudok arról, hogy önök hogyan viselkednek a portálon, mint azt szeretnék. Ha bejön a szerkesztőségbe, akkor a jelenlegi és a megcélzott olvasói profilt is megmutatom önnek.
[/quote]

Koszonom a valaszt, megtisztel!
Mint vezeto tobbet is kell tudjon, es ez jo, mint olvaso viszont engem zavar ez a fajta stilus es leirom. Az olvasoi profilt is lehet roszul ertelmezni, mar elnezest.Amugy isten bizony kivancsi vagyok ra, es megneznem mennyire tudok azonosulni a keszitett profillal.Lehet ha rosz oldalt latogatok es velem van a baj.

avatar
livay
2012-04-20 16:14:20
re: Kedves Lyvai úr! 2
avatar
Soós Róbert
Látogatok, szh, uh:


Ami a látogatottságot érinti, igen, az szh.ro kétszer annyi egyedi látogatót ér el naponta, mint az uh.ro, de ez így van rendben, hiszen a székelyhon regionális portál, az udvarhelyieken kívül a csíkszeredaiakat, marosvásárhelyieket, szentgörgyieket és gyergyószentmiklósiakat is megszólítja. De ha ön ennyire otthon van a traficon, akkor azt is láthatta, hogy az szh.ro-nak tegnap 1.246 székelyudvarhelyi látógatója volt, míg az uh.ro-nak 2.221.


Koszonom a valaszat megtisztel!
En a traficot csak akkor nezem napi bontasban ha erdekel pl. hogy Csedore hanyan voltak kivancsiak. Amugy jobb ha heti vagy havi latogatottsagot veszunk alapul mert ott mas lesz a kep.De igazabol nem is erdekelne a latogatottsag, csak szeretheto legyen. Jelenleg nem az szerintem, es nem is abba az iranyba halad,mert az oldalon maradast az garantalja, hogy kommentelek vagy valaszolok ra. De erre ott a facebook.
avatar
livay
2012-04-20 16:25:44
re: Kedves Lyvai úr! 3
avatar
Soós Róbert
A Csedő Attila indulása meg valóban egy rizikós próbálkozás. Bár nem tartozik önre, de elárulom, hogy a tegnap a Csedő Attila blogján annyi egyedi látogató volt, mint ahány székelyudvarhelyi látogatója a székelyhonnak. Ami számunkra is meglepő.


Be kell, hogy lassam, hogy velem van a baj. En ugy kepzelem el egy oldal mukodeset,hogy kemeny munkaval, komoly cikkeket publikalni, hadd legyen az embernek ez olyan erzese , hogy tartozik azzal, az oldalnak, hogy minden nap meglatogatja, es eltolt nem 5 percet hanem ennek a tobbszoroset. Sokan viszont azt nezik, hogy ma pl. 1234 latogato helyett 2345 letogato volt. ez mire jo? Nem az kellene legyen a cel, hogy minden nap legyen 10 000 es ne erdekeljen senkit ez?
avatar
görcs
2012-04-20 16:51:40
időjárásjelentés
Livay, Livay, te is olyan vagy, mint az időjárásjelentés az AccuWeatheren. Tegnap búcsuzkodtál - én elsírtam bánatomban egy csomap papírzsebkendőt - erre ma megjelensz, és válaszolgatsz. Gyanús vagy te nekem. Nem kicsit, nagyon ;)
avatar
Soós Róbert
2012-04-20 17:08:56
Kedves Livay úr!
Kedves Livay úr!

Nem vagyok én annyira narcisztikus alkat, és szerencsére az uh.ro is egyre kevésbé az. Nem kell minden áron szeressenek, nem ez a cél. És ne is tiszteljenek meg semmiért. Egyszerűen csak érezzék úgy, hogy naponta többször be kell nézzenek az uh.ro-ra. Mindegy miért.

Van, aki azért mert szereti, van, aki azért mert gyűlöli, van, aki azért mert utálja vagy csak egyszerűen nem bírja ki, hogy ne nézzen be. És Ön sem bírta ki, bár a tegnap megígérte, hogy többet felénk sem néz.

De szerintem ne vesszünk ezen össze, örülök, hogy visszajött, és idővel meglesz a 10.000 is (remélem). Egyébként is Ön kezdte a számháborút, én csak tisztáztam a dolgokat.

Kellemes napot, és további kellemes olvasást. Hátha talál kedvére valót. :)
avatar
weedor
2012-04-21 09:24:50
"Előbbi az EMNP, utóbbi az RMDSZ színeiben hívja ki versenyre Csedőt"

:lol: :lol:
avatar
hajnikad
2012-04-25 15:05:26
re: Kedves Fröcsögők
avatar
adrpisti
ps.: Javaslom az uh-nak a facebook kommentek beépítését, akkor el fog tűnni ez a sok névtelen fröcsögő, akiknek valószínűleg a fele a polgármesteri hivatalból írogat munkaidőben.


:)))))))))))))))
avatar
hajnikad
2012-04-25 15:06:04
re: Kedves Fröcsögők
avatar
adrpisti
Az az igazság, hogy nem szoktam itt hozzászólni, de a sok fröcsögést elnézve most kötelezve érzem magam.

Egyrészt üdvözlöm a Csedő kezdeményezést. Hányingerem van már attól, hogy minden udvarhelyi médiának nem kicsit, hanem pont tövig benne van a nyelve valamelyik helyi politikus valagában. Azért olvasom az uh.ro-t, mert a cikkekből nem azt látom, hogy na ennek az újságírónak Bunta ad havi 400 lejt, a másik rádiót pedig az emnp pénzeli átmosott reklámokkal, hanem pont hogy a szerzők egyénisége és humora köszön vissza. Amíg a helyi sajtó 99%-ánál nem a mondanivaló, hanem a patron-politikus malac pofája köszön vissza, addig az uh.ro-t fogom továbbra is olvasni. És ez az aktuális kampányidőszakban igazabb mint valaha.


:)))))))))))))

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."