Itthon » Közélet

Leúsztatják Csedőt a riválisai

Csedő Attila polgármesterjelölt indulásáról kérdeztük jelenleg ismert riválisait: a polgármestert, a pártelnököt és az újonc jelöltet.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
oktoberitanacsules01

Élőben az októberi tanácsülésről – átadták a Vasszékely-díjakat

Kivételesen egy órával később kezdődik az...
56osfelvonulasUdvarhely

Megint lecsapott a prefektus a magyar trikolórra

Az október 23-ai díszítés miatt büntette meg a...
Kossuth utcába Kossuth címert!

Lyukas izék a főtéren

Az október 23-ai megemlékezés alkalmából ünneplőbe...

Itthon_Kozelet/csedo0419
Itthon_Kozelet/csedo0419
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. április 23., 18:28
0 hozzászólás. 

A Magyar Polgári Párt még nem rukkolt elő saját jelölttel Székelyudvarhely polgármesteri tisztségére. Ezért a párt helyi szervezetének elnöke, Molnár Miklós nyilatkozott a legszabadabban.

wp-content_uploads/2012/04

"Az MPP a 'választás szabadsága' égisze alatt jött létre, úgyhogy ebből a perspektívából Csedő Attila indulását üdvözöljük, és az eddig bejelentett polgármesterjelöltek közül őt tartjuk a legalkalmasabbnak" – mondta Molnár, majd rögtön hozzá is tette, hogy Csedő Attila teljes mértékben esélytelen a tisztség elnyerésére.

Bunta Levente, Székelyudvarhely jelenlegi polgármestere egyfelől viccesnek tartja, hogy ringbe szállt az uh.ro fotósa, másfelől úgy véli, nem szabad lebecsülni a másikat. Az RMDSZ jelöltje viszont talányosan fogalmazott kihívójának esélyeiről: "Mindenkinek egyenlőek az esélyei. Nem bocsátkoznék becslésekbe, de egy borítékba szívesen leírom, hogy mi lesz a választások kimenetele."

Tankó László, az EMNP jelöltje jó kacsának tartja Csedő Attila indulását, és sikeres úszást kíván neki. "Munkával foglalkozom, nem esélylatolgatással" – válaszolta a Csedő esélyeit firtató kérdésünkre a legszűkszavúbb jelölt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."