Itthon » Oktatás

Pozitív hozzáállással az érettségire!

Nemcsak tudással készít fel érettségire a MÜTF Oktatási Központ, de tanulni is megtanítanak, ráadásul hatékonyan.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Biró Mihály

Utcára került az iskola (videó)

Levelek hulltak, grafikák, festmények lobogtak a...
allatvilagnapkikep

Állat volt a napiban

Gyanútlanul mentem a Csillagvár Napköziotthonba és ez...
Tudasz01

Tudászban ki a jó?

Egész Székelyföld itt lesz a történelmi vetélkedő...

Érettségi felkészítők a MÜTF-ön
Ne engedd, hogy felkészületlenül érjen az érettségi - irány a MÜTF!
szerkesztoÍRTA: (X)
2012. október 02., 13:06
1 hozzászólás. 

Az utóbbi évek érettségi eredményei nem csupán az idei érettségizőket szomorították el, hanem úgy tűnik, a jövő év vizsgázóira is negatív hatást gyakorolnak. Viszont ahelyett, hogy a korábbi eredmények okairól kezdenénk vitatkozni, összpontosítsunk most a jövőre és tegyük meg az első lépést a siker érdekében.

Ezt teszi a székelyudvarhelyi MÜTF Oktatási Központ is: érettségi vizsgára való felkészítőket indít román nyelvből, matematikából, idegen nyelvből és informatikából, mindezt pedig tanulásmódszertannal egészíti ki, így a tanulás könnyebb, hasznosabb és élvezhetőbb folyamattá válik.

Számos felkészítőt, tanfolyamot tartanak, miben különbözik ez a többiektől, miért hatékonyabb, miért eredményesebb? – teheti fel a kérdést a kedves Diák.

A válaszaink:

- a foglalkozások nálunk kis csoportokban zajlanak, így a hatékonyság nő;

- heti egy alkalommal lesznek a felkészítők, így a diák idejéből sem vesznek el sokat;

- a diákoknak minden alkalommal lehetőségük van az óra menetébe interaktívan bekapcsolódni, oktatójuktól folyamatosan kérdezni;

- az egyes foglalkozások után a tanulók pedagógus jelenlétében gyakorolják be a tanultakat, ahol személyesen is kérdezhetnek tanáraiktól, ha egyes részek nem világosak;

- a képzés menete alatt több szintfelmérő teszt megírására is sor kerül, így a diák tiszta képet kap fejlődéséről;

- a képzés befejezéseként próbaérettségi vizsgát tartunk – itt a tanulók megtapasztalhatják a tényleges érettségik menetét;

- a felkészítők során a diák biztonságérzete nőhet, és egyben megkaphatja a kellő biztatást, hogy igen, neki is sikerülhet!;

- azáltal, hogy alaposan felkészítjük a diákot, az érettségi alatt kevésbé fogja nyomás alatt érezni magát, így jobban teljesít majd.

Az utóbbi időben a médiumok többször beszámoltak a kétszintes érettségire vonatkozó törvényjavaslatról. Ez csupán annyiban könnyítené meg a szakközépiskolások dolgát, hogy nekik csak egy írásbeli vizsgájuk lenne, viszont a javaslat szerint a román nyelvi, az idegen nyelvi és az informatikai képességeket felmérő szóbeli vizsgák maradnának.

A MÜTF Oktatási Központ munkatársai azt vallják, hogy a sikeres érettségi nem csupán cél, hanem megfelelő alap is, amelyre a későbbi felsőoktatási tanulmányokat lehet építeni.

Jelentkezz a MÜTF Oktatási Központ által indított felkészítőkre román nyelvből és/vagy matematikából, idegen nyelvből, informatikából az ilyes.orsolya@mutf.ro e-mail címen vagy a 0266-219 760-as telefonszámon. Iratkozás: 2012. október 12-ig.

MÜTF Oktatási Központ, a tudás hatalma!


címkék: mütf érettségi

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
ÁgnesÁgneske
2012-10-03 10:31:49
Aki valamire való csak az iratkozna be ide a MÜTF-re, annak reményében, hogy így talán sikerülhet...de aki már ennyire van, az átmegy a MÜTF segítsége nélkül is.
Aki pedig meg sem közelíti ezeket (és a hasonló) magánórákat, képzéseket annak úgyis mindegy...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."