Itthon » Politika

Budapest testvérévé fogadná Székelyudvarhelyt

Testvérvárosi kapcsolatot létesítene Budapest Székelyudvarhellyel - jelentette be a nemzeti összetartozás napja alkalmából Tarlós István, Budapest főpolgármestere.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
László Szabolcs beszámol a helyi rendőrség tevékenységéről fotó: Dávid Anna Júlia

Élő közvetítés a májusi tanácsülésről

Hol az arany? Ezen a csütörtökön, valószínűleg az...
fotó: Gál Előd

Két évig nekünk és értünk dolgozik az RMDSZ

Nem mi vettük fel, önként jelentkeztek. Meg vagyunk...
fotók: Gál Előd

Derzsi vagy Sinka?

Puszta kézzel csaptak össze a helyi...

Milleniumi emlékoszlop
Testvérváros lehet Budapest és Székelyudvarhely
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2012. június 04., 13:24
13 hozzászólás. 

A millenniumi emlékoszlop előtt hétfő délben Tarlós István felolvasta a testvérvárosi szándéknyilatkozatot. Hozzátette, az iratot Szász Jenőnek, a Magyar Polgári Párt elnökének, a város MPPS-s polgármesterjelöltjének adja át, mert úgy tartja, ő ért el igazi eredményeket Székelyudvarhely fejlesztésében.

Szász Jenő a vasárnapi önkormányzati választáson a függetlenként induló Csedő Attilával, az RMDSZ színeiben induló Bunta Levente jelenlegi polgármesterrel ;s az EMNP színeiben induló Tankó Lászlóval mérkőzik meg a tisztségért.



13 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szigetvari
2012-06-04 14:48:41
Mackósajtban a brummogás
Mézesmadzag ? Minden szép, de nekünk ez már nem olyan ajánlat amiért még egyszer....Nem, nem szó sem lehet róla.
Ami elmúlt vissza nem jön soha már...:-)
Budapest testvérünk nekünk Jenőke nélkül is. A Nagy Testvérünk.
Drága Tarlós Úr, mivel etethették be, hogy adja ehhez arcát és nevét?...Ajajj....
avatar
Magor
2012-06-04 15:56:08
föl föl büszke proletár Bunti
Nem baj, a Bunti pártiak s akik az adidas jelre szavaznak majd kapnak az MSZP-től s a DK-tól egy egy szegfűt, mert megérdemlik. Mekkora vicc ez a Bunta, mit várunk tőle, ha még Borbollyal se tud megegyezni. Miért pont Udvarhelynek nincs egy rendes tenni akaró polgármestere, lásd Szeredát és Szentgyörgyöt... Kedves udvarhelyi RMDSZ, kapjatok már egy normális polgármester jelöltet, s akkor a tanácsban is többségetek lenne... na hajrá Bunti pártiak...
avatar
guguka
2012-06-04 16:08:03
huhuu
Bu*n*ta Krajovat szeretne Budapest helyett, azert hasonlitja folyton varoskankat az olteniai varoshoz. Sooot, Bunta regnalasa ota kozbiztonsag teruleten is teljesen felzarkoztunk!
avatar
kszl
2012-06-04 23:06:11
Mit tud Tarlós Pista Szász Jencikéről?

avatar
guru
2012-06-05 00:52:08
testvérváros
A táposok ne kavarjanak itt nálunk kampányba ! Húzzanak haza és miután megoldották a problémáikat otthon, jöjjenek , de ne az észt osztani magyar közpénzen, hanem segíteni, ha tudnak. Ha nem maradjanak otthon és ne osszanak meg bennünket ! Tarlós úr te tahó vagy !
avatar
kukucska
2012-06-05 02:40:39
Igaza van Tarlósnak! Székelyudvarhelyen eddig igazi eredményeket Szász Jenő ért el! Draga Jencikénk milyen szépen kirakta cölöpökkel a Kossuth utcát .Kérjük vissza a cölöpöket hadd lássa a világ hogy milyen egyedit alkotott.
l
avatar
persze
2012-06-05 08:32:16
Ugy unom, hogy Jeno csak Magyarorszagiakkal kampanyol, kampanyoljon a sajat kondájával ! Olyan jol tud melldongetni, nem kulonb O se a tobbieknel !
avatar
Isty
2012-06-05 08:46:46
jajaj
Komolyan mondom, ezeknek a ta'posoknak az agyukra ment a meleg es a krizis.
Tiszta betegek....

A valasztasok utan kinek fogjak atadni ujra?? :)))
avatar
d.attila
2012-06-05 09:53:00
:)))
Tehat ha nem Jenore szavazunk nem kapunk belole :PPP ezek zsarolnak !! :))
Amugy Jeno = Fidesz helytarto, szekelyek = magyar allampolgarsag = szavazati jog
Egy kis info :
http://romaniama.blog.hu/2011/12/27/igy_szavazhatnak_a_hataron_tuli_magyarok
http://kitekinto.hu/karpat-medence/2011/12/27/partlistara_szavazhatnak_a_hataron_tuli_magyar_allampolgarok/
avatar
d.attila
2012-06-05 10:06:28
....
Ez lenne az erdek....!
avatar
acmilan
2012-06-05 10:35:20
majd ha a román kormány nem ad pénzt és/vagy Jenci minden forrást elpancsol házépítésre, svájci számla tömésére vagy épp a teljesen reménytelen Sk-ba, akkor is itt fog díszelegni a kedves magyar vezérkar és 100 wattos vigyorral majd adja a továbblépéshez szükséges bándzsót?

Jenő jobban tenné, ha normális kampánytervvel és programmal készülne, ahogy tették azt az ellenfelei. Tankó és Bunta egyaránt.
Ja, hogy azt nem lehet beírni a négy éves tervek oszlopba, hogy "mandátumom alatt a lehető legtöbb pénzt elutalnám privát számlámra", ""szemfényvesztő szobrok és parkok emelése", "parasztvakítás", "székelyezés'...
avatar
Lipinka
2012-06-05 11:43:02
:))
Te jó ég, komolyan most az a fontos,hogy hány szép szobrot avatott fel Sz.J ? oké, szép meg minden, de szerintem nem ezek a legfontosabban egy város életében, a járható utcák meg ezek amik fontosabbak. Uncsi, hogy mindig ezzel próbálja befolyásolni a választókat, hogy áá mekkora magyarok, székelyek vagyunk ennek örömére tessék egy szobor...ettől még nem lesz jobb a színvonal a sok szép szobortól. na de mindenki maga tudja kinek mi a fontos...
avatar
urfi
2012-06-05 13:42:46
Abnormalitás
Annyira felment a pumpám,hogy szinte a gutaütés kapott el!Üzenem a Tolvaj,hazug,diktátori jellemmel rendelkező Szász Jenő pártiaknak:legyen már elég a magyarországiakkal való takarózásból,nekik ehhez semmi közük,ha olyan tökéletes ember ez a disznófősajt akkor álljon meg a saját lábán Kövér,Tarlós és a többi magyarországi támogató nélkül akik azt se tudják ki ez a tolvaj!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."