Itthon » Társadalom

Hétéves holttest került elő Kiskadácsban

Féltékenységből verte halálra, majd ásta el élettársát egy kiskadácsi férfi. A több mint hat éve elhunyt nő maradványait kedd délután ásták ki.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
havashargitasugo

Ezért lett olyan hideg

Megérkezett a hó a Madarasi Hargitára, a hideget itt...
korond26

Valami bűzlik Korondon

Találkoztunk a helyiekkel, a szemétügyről...
Séra Zoltán fotó: Egyed Ufó Zoltán

Séra Zoltán emigrál (videó)

A korondi szemét áldozata elmeséli, miért hagyja itt a...

fotó: archív/Csedő Attila/csedoattila.blogspot.ro
fotó: archív/Csedő Attila/csedoattila.blogspot.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/
2016. április 27., 23:08
0 hozzászólás. 

Balladába illő történetre derült fény Kiskadácsban tegnap: a 36 éves G.M. maradványai több mint hat éve várták szőnyegbe csavarva, hogy titkukra fény derüljön. A nőt a rendőrség alapos gyanúja szerint akkori élettársa, a jelenleg 58 éves L. S. ölte meg, féltékenység miatt kipattant spontán konfliktus nyomán. A férfi beismerte tettét – áll a Hargita megyei rendőrség közleményében.

Április 25-én, hétfőn a Siménfalva községi rendőrség és a bűnügyi felderítő szervek G. M. személyi szabadságának megsértése gyanújával folytattak eljárást. A nővel kapcsolatban korábban semmilyen bejelentés nem történt, s az utóbbi években semmilyen információt nem jegyeztek vele kapcsolatban – írta a rendőrség.

Egyes feltevések szerint az ismerősök úgy tudták, a nő külföldre ment. Ez volt a nyilvános magyarázat a korábbi, nagygalambfalvi gyilkosságra is, amely során egy férfi meggyilkolása tizenöt évig maradt titokban.

A nyomozást Siménfalva község rendőrei hivatalból indították el, az egyre sűrűsödő pletykák és feltételezések nyomán. A vizsgálatok során fény derült egy évekkel ezelőtt elkövetett erőszakos cselekedetre, amely a nő halálához vezethetett. Ekkor a nyomozást kiterjesztették, és kedden egy ügyész vezette rendőrcsapat nyomozókutya segítségével ásásokat végzett azon a helyen, ahol a feltételezések szerint eltemették a holttestet.

Féltékeny élettárs a bűnös?

Az akció során bebizonyosodott a halál ténye, és fény derült a lehetséges elkövető személyére is: a Siménfalva községi, 58 éves L. S.-t gyanúsították. A férfi a hatóságoknak be is ismerte, hogy 2009-2010-ben, egy elfajult féltékenységi vita során többször megütötte élettársát, a szóban forgó G. M.-et.

A nő kevéssel az eset után elhunyt, a férfi pedig elásta őt a lakóhelyük közelében, azután külföldre utazott, ahonnan az utóbbi években csak ritkán és kevés időre tért haza. A nyomozás szemtanúi szerint a nő maradványai egy szőnyegbe csavarva kerültek elő.

A férfi ügyében a nyomozás ügyészi irányítás alatt folytatódik. A korábban javasolt 24 órás őrizetbe vétel helyett a férfit bírósági felügyelet alá helyezik – tudtuk meg Filiptől. A bűnvádi eljárás folytatódik, a férfit most már halálhoz vezető ütlegeléssel vádolják.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."