Kultúra » Alter

Három név biztos

Teljes hírzárlatot rendelt el a polgármesteri hivatal a kultúrmenedzseri állások pályázatai kapcsán. Jövő héten megvilágosodunk.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

Antal József
Illusztráció: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. április 30., 14:45
1 hozzászólás. 

Hétfőn, azaz április 29-én délután adhatták le pályázati iratcsomóikat a polgármesteri hivatal személyzeti osztályára azok, akik a Tomcsa Sándor Színház, az Udvarhely Táncműhely és a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtár megüresedett kultúrmenedzseri állásait kívánják betölteni.

A három kulturális intézményt fenntartó polgármesteri hivatalban érdeklődtünk a részletek felől: kik és hányan pályáztak.

„Egyelőre sem a nevek, sem pedig az, hogy melyik állásra hányan pályáztak, nem publikusak. A benyújtott pályázati iratcsomókat a személyzeti osztályon ellenőrzik, hogy formailag, tartalmilag megfelelnek-e a kiírásnak – közölte szűkszavúan Bálint Attila, a hivatal sajtószóvivője.

Jövő héten névsorolvasás

Faggatózásunkra még annyit elárult, hogy az elbírálás ezen a héten zajlik, a megfelelőnek talált aktákat és a menedzseri székre pályázók névsorát a polgármester veszi górcső alá, majd ezt követően összehívják az elbíráló bizottságokat és egyeztetik a pályázatok tulajdonképpeni elbírálásának ütemtervét, eldöntik a dolgozatok megvédésének pontos időpontját.

Az, hogy melyik intézmény élére név szerint kik és szám szerint hányan pályáztak, nagy valószínűséggel jövő hét folyamán lesz hivatalosan is nyilvános – tájékoztatott Bálint.

Aki bújt, aki nem

A titokzatoskodás ellenére néhány jelölt kilétét sikerült kinyomoznunk. Három név biztos. Nagy Pál, a Tomcsa Sándor Színház volt és ideiglenesen kinevezett igazgatója megerősítette korábbi nyilatkozatát, hogy újra megpályázza a vezetői tisztséget.

Szőcs Endre, a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont nemrég lemondott igazgatója sem tartotta titokban, hogy a városi könyvtár menedzseri székére pályázik.

Azt viszont Szőcs sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudta, hogy a városi könyvtár igazgatói székét Bákai Magdolna, a Gyergyószentmiklósi Városi Könyvtár volt igazgatója, november óta pedig a gyergyószéki EMNT elnöke is megpályázta.

Azt nem tudjuk, hogy hányan nézték ki maguknak az Udvarhely Táncműhely igazgatói székét, de egy név, az Antal József „Szeredáé" biztos. Antal megerősítette: a kultúrmenedzseri állásra a pályázati iratcsomóját leadta a hivatalban.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kavehaziberci
2013-05-03 00:14:04
Naplopok
Ennek a szocsendrenek fel eve szolt Borboly, hogy el kene huzni a sunyiba s nem a megyei tanacs penzineloskodni, hanem mondjuk a buntaen. A kis kancsal el is ment s meg is kerte buntat, szerezzen man neki valami jo semmittevos munkahelyet. Na igy lesz belole konyvtarigazgato. Hat a kis luzerje eddig olyan intezmenyt vezetett, aminek rendezvenyeirol nem lehetett semmit tudne a szeles tomegeknek, mert A5-os szerokszolt plakatokon hirdettek azokat. A munkatarsakrol annyit lehet tudni, hogy Buzogany Arpin kivul csak mukedvelok vannak. Ez a kancsigyerek bement a konyvtarba mar es elmondta, ha majd lesz ott az atyaisten, akkor neki lesz a legnagyobb fizetese, nem annak a holgynek akinek most van.
Na igy allnak a dolgok szikelyudvarhelyen.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."