Kultúra » Alter

Dobd el az agyad, ha tetszik a Más

Dolgoztasd meg a szürkeállományodat, agyalj ki valami észbontót és születésnapozz a Más Rádióval.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

agy-12 kajarikbela
Illusztráció: kajarikbela.hu
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. június 10., 15:08
0 hozzászólás. 

Amint az előző években, idén is egy rendhagyó kiállítással ünnepli születésnapját a Más Rádió. A szerkesztőség ez alkalomból arra kéri a hallgatókat, agyaljanak ki valami érdekeset, észbontót, valamit, ami megdolgoztatja az összes érzékszervet.

"Arra biztatunk-ösztönzünk Téged, agyalj ki valamit, vagy éppen dobd el az agyad, a lényeg azonban: készíts valamit, ami nem szokványos, ami egyedi, ami csak a Tiéd, aminek csak a fantáziád szab határt – csillogtasd meg a kreativitásodat, alkoss valami észbontót, alkoss valami mást! Nem korlátozunk semmiféleképpen, pályaműved bármi lehet – többek között installáció, fénykép, rajz, grafika, festmény, kollázs, montázs, „irodalom", kisplasztika, stb. Érts és értess, érezz és éreztess! – így is részese lehetsz a Más Rádió harmadik születésnapjának" - áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott felhívásban.

A névvel, címmel, elérhetőséggel ellátott pályaműveket június 13., csütörtök, 16 óráig kell eljuttatni a Más Rádió Kőkereszt tér 1. szám alatt levő szerkesztőségébe vagy postázni a masradio@masradio.ro e-mail címre.

A legjobb agymenéseket díjazzák és közszemlére teszik június 14-én, pénteken, a Kőkacsa téren délben 12 órakor kezdődő, harmadik születésnapi ünnepségen. Az észbontó alkotásokról fotók is készülnek, amelyeket a rádió honlapján és a masgazdasag.ro honlapon is publikálnak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."