Kultúra » Alter

Slammerekkel, írókkal és koncertekkel vár a kultúrkocsma

Beindul a kultúrszezon a G. Caféban, írók és zenészek adják egymásnak a kilincset.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
sztokkszlem

Nézd meg, kik lépnek fel (videók)

Szombaton a műfaj nagyjai szórakoztatják az udvarhelyi...
konyvunnep

Kányádira emlékeznek a Budavárban

És ebből városunk sem marad ki. Kattints és nézd meg,...
Pulzus1801

Sátorosok a Spanyár-ház udvarán

Holnap a Haáz Rezső Múzeum Képtárát is beveszik, csak...

sarik peter-3374
Sárik Péter ismét a G-ben zongorázik
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2015. szeptember 08., 13:01
0 hozzászólás. 

Jövő pénteken már irodalmi estet tartanak: szeptember 18-án 20 órától Murányi Sándor Olivér lesz a házigazdája annak a beszélgetésnek, amin két igen népszerű kortárs magyar író, Grecsó Krisztián és Darvasi László vesznek részt.

Az „egyszálgitáros" Petruska András fellépése október 2-án, pénteken este lesz a kávézóban, október 22-ét pedig a salmkedvelők fogják várni nagyon és aznap este megtölteni a nagytermet, hiszen Gábor Tamás Indiana (képen), Csider István Zoltán, Bock Balázs és Benke Hunor négyes fogja tolni a verseket.

gabortamasindiana

A hónap utolsó napján, október 31-én, szombaton este a dzsesszkedvelőknek lesz nagy napja, hiszen a gyakran visszajáró Sárik Péter új zenekarával és dzsesszkívánságműsorával koncertezik a kávézóban. Majd egy hónap múlva lesz még egy koncert, november 27-én, pénteken az egyre ismertebb Takáts Eszter és zenekara teszi tiszteletét a G. Caféban.

Ezek az egyelőre biztos fellépők, de természetesen közben még mások is lehetnek – tudtuk meg Asztalos Leheltől, a G. Café kávézó üzletvezetőjétől.

Murányi Sándor Olivér, az irodalmi estek szervezője arról tájékoztatta portálunkat, hogy az ősz folyamán bemutatják Ferber Katalin Az elárult Japán című kötetét, illetve az év végén a kávézó vendége lesz Kemény István Bartis Attilával és Filip Florian román íróval – utóbbi két irodalmi találkozó pontos dátuma még nem ismert.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."