Kultúra » Irodalom

Szlemmeld át magad Kolozsvárra

Nagy a duma és jó a pofa? Újabb slampoetry estnek ad otthon városunk, de most a nagyágyúk helyett te következel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Hargita08

Betekintés a Hargita lelkébe és a nép színházába

Kettős könyvbemutató a Városi Könyvtárban. Egy...
konyvturi

Lepd meg magad egy ingyen könyvvel

Ideiglenes könyvturkáló nyílt a MÜTF Oktatási...
Gerloczyest3

Egész Erdélyt bealtatózták

Milyen nyomokat hagy egy család múltja a...

Slampoetry
Slam poetry, illusztrácó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. január 08., 11:56
0 hozzászólás. 

Ha ügyesen írsz és jó előadó vagy, de eddig valamiért csak a tükör volt tanúja, hogy mennyire jól bánsz a szavakkal, itt az ideje, hogy mikrofont ragadj és kiszlemmeld a többiek kezéből azt. A 95 százalékban a régi SlamPoetry Erdély csapatból szerveződő Nest és az Udvarhelyi Fiatal Fórum január 20-án, szerdán a Magyar Kultúra Napjának alkalmából megszervezi az idei slampoetry bajnokság székelyudvarhelyi selejtezőjét a Harmónia kávézóban.

Az est a feketeöves szlemmerek, Burján Kinga, Keresztesi Dávid és Morar Ervin bemutatójával kezdődik, aztán jössz te a saját műveddel, amit akár telefon vagy papír segítségével is előadhatsz. Mindenképp férj bele a 3 perc és 15 másodperces időkeretbe, különben az est zsűrije minden megkezdett fél perc után 1 pont levonással büntet.

A Nest Facebook-oldalán üzenetben, vagy a helyszínen jelentkezhetsz. A fellépési sorrendet egy kötött sapkából fogják kisorsolni. Banga Szilárd szervező portálunknak elmondta, hogy minden fordulóból körülbelül három szlemmert szeretnének magukkal ragadni és elvinni őket a kolozsvári döntőbe. „Ha folyamatossá tudjuk tenni a bajnokságot a következő évekre nézve, akkor demokratikus olimpiai jelleggel mindig más városban szerveznénk meg a finálét"- mondta a szervező. Az esemény nyolc órától kezdődik, a belépés ingyenes.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."