Kultúra » Kiállítás

Töltsd fel a nyarat az internetre!

Ha jól sikerült egy-egy fotód, posztold az Instagramon, hátha te nyered a legtöbb szívecskét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Fotók: Lőrincz Csaba / Székelyudvarhely Polgármesteri Hivatala

Mit kotyog a magyar nemzet a világba?

Az 1956-os forradalom emlékünnepség-sorozata már...
fotokiallitasBalint

Lencsevégen maga az ember

Fotótárlat nyílik a kultúrházban, egy évtizednyi...
kezmuves

Kézműves konferencia és kiállítás

Már csak egy napod maradt, hogy benézz a Bocskai Házba.

Szerezz nyerő élményeket fotó: Csedő Attila
Szerezz nyerő élményeket fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. augusztus 03., 17:22
0 hozzászólás. 

Idén ismét lesz uietinsta kiállítás, csakhogy ennek már #uietinsta16 lesz a neve. Ha készítettél, vagy készítesz olyan fotót, amely beleillik Az én nyaram címbe, márpedig ha egyszer nyáron készült, akkor miért ne illene, nem lesz más dolgod, mint posztold az Instagram közösségi oldalon. Aztán ne felejtsd el az #uietinsta16, #nyár vagy #summer hashtag-gel ellátni.

Az Instagram az a közösségi oldal, amely egyre divatosabb a fiatalok körében, ezért könnyen el lehet őket érni rajta. A mai fiatalok is alkotnak, csakhogy nem ecsettel, hanem mobiltelefonnal, ezért nem vesszük észre a tehetségeket – mondta sajtótájékoztatóján Fancsali János, az UIET elnöke és mondott pár olyan, pályázatokba illő kifejezést is, mint az értékteremtés meg a vizuális kommunikáció fejlesztése.

Filter lehet, Photoshop nem

Ha be akarsz nevezni, akkor olyan képet válassz, amit utólag nem kell szerkeszteni. Az Instagram filtereit használhatod, de más képszerkesztő programot nem. Küldd el a neved és elérhetőséged Instagram-üzenetben az uietinsta felhasználónak, majd gyűjtsd a lájkokat.

A legtöbbet szívecskézett fotó nyer. Offline szívecskézés is lesz, a szeptemberi kiállításon a látogatók mindegyike kap tíz öntapadós szívet, amit a neki tetsző fotók mellé ragaszthat. Aki a legtöbb offline szívet kapja, az is nyer. S hogy ne csak az nyerjen, akinek a legtöbb barátja és rokona van, szakmai zsűrizés is lesz.

Tavaly girokopteres repülést, raliautózást meg 3D szemüveggel barát videotelefont lehetett nyerni, Idén is hasonlóan extrém dolgokat lehet begyűjteni. De még nem árulják el azt, hogy mit – mondta Fancsali.

2015-ben az első alkalommal megrendezett kiállításra tizenegy témában, mintegy 288 kép érkezett be 45 alkotótól. A tavalyhoz hasonlóan olyan nyereményeket választottunk, amik a témához szorosan kapcsolódnak, élményeket adnak, emellett idén is sok meglepetéssel készülünk"− számolt be Fancsali.

Hamarosan nyitóbuli is lesz. Addig is lehet szorgalmasan fotózni, Ufónk szerint ez a siker egyik legfőbb titka, augusztus 31-ig lehet a versenybe benevezni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."