Kultúra » Multimédia

Az uh.ro fotósát is díjazták

Túl szigorúnak bizonyultak a feltételek, de így is érkeztek remek képek a Kattanj a városra fotópályázatra.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

Barcsa István első helyezett fotója a Kattanj a városra székelyudvarhelyi fotópályázaton
Barcsa István első helyezett fotója
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 29., 15:00
0 hozzászólás. 

A 2013-as Székelyudvarhely Tavasza rendezvénysorozat kapcsán hirdetett fotópályázatot a polgármesteri hivatal, a Művelődési Ház és az Udvarhelyi Info Egyesület Kattanj a városra! címmel.

A jelentkezőktől azt kérték, hogy a városnapok tizenkilenc rendezvényéből legalább tízről küldjenek be képet, majd ezek közül választja ki a zsűri a legjobbakat. A zsűri (Elekes Gyula, a Művelődési Ház igazgatója, Balázs Attila és Csáki Jenő fotgráfusok, illetve Jakab Áron Csaba és Farkas György szervezők) meghozta döntését, amit szeptember 27-én, a képekből készült kiállítás megnyitóján ismertettek.

Csedő Attila második helyezett fotója

Az első helyen Barcsa István fotója végzett, a második díjat az uh.ro egyik fotósa, Csedő Attila érdemelte ki, míg a harmadik helyet, és az ezzel járó jutalmat Kövecsi Zsuzsánna kapta meg.

A szervezők elmondták, valószínűleg túl szigorúak voltak az elvárásaik, ugyanis nagyon kevesen tudtak tíz képet beküldeni - terveik szerint a következő, hasonló jellegű pályázaton már teljesíthetőbb kritériumrendszer lesz.

Kövecsi Zsuzsánna harmadik helyezett fotója

A pályázatra összesen hat fényképész jelentkezett, és a szervezők a három díjazott fotóson kívül kiemelték még Curcubet Mátyás, az Udvarhely este című pályázat győztesének képét is, amit többen is díjazásra méltónak találtak, ám végül nem sikerült dobogós helyen végeznie.

A megnyitón Csáki Jenő fotós elmondta, az értékelés során mind a technikai, kompozíciós, és egyéb teljesítményt, mind a tartalmi szepontokat figyelembe vette a zsűri.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."