Kultúra » Multimédia

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a moziban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....
Ahentesakurvaesafelszemu

Jön a hentes, a kurva és a félszemű

Visszatér a mozi Székelyudvarhelyre, néhány napon...

BudapestNoir
Részlet a Budapest Noir című fimből, fotó: psfilmfest.org
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2018. október 17., 09:31
0 hozzászólás. 

Vasárnap este a régi Stúdió Moziban nézheted meg, ahogy Gordon Zsigmond, a kiábrándult bűnügyi újságíró egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány halála után nyomoz a '30-as évek Budapestjén.

Kondor Vilmos nagysikerű detektívregényének filmfeldolgozásában a szálak több irányba vezetnek, és úgy tűnik, senkinek nem áll érdekében az, hogy kiderüljön az igazság.

Reméljük, 1 óra és 35 perc alatt kiderül, ekkora a terjedelme ugyanis Gárdos Éva rendező Budapest Noir című filmjének, amelyet 2017 novemberében mutattak be Magyarországon, azóta Székelyudvarhelyen is debütált, most második alkalommal vetítik.

A film szereplői között olyan neveket találunk, mint Kolovratnik Krisztián, Tenki Réka, Dobó Kata, Kulka János, Mucsi Zoltán, vagy éppen az az Anger Zsolt, aki a tavalyi évadban a székelyudarhelyi Tomcsa Sándor Színház társulatának rendezett, és akivel interjút is olvashattatok nálunk.

A filmet október 21-én, vasárnap vetítik a székelyudvarhelyi moziban, 19 órától lehet megnézni. Jegyeket elővételben a Székelyudvarhelyi Városi Könyvtárban kaphatsz (Kőkereszt tér 2. sz.) 10 lejért, valamint vetítés előtt a helyszínen is.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."