Kultúra » Multimédia

Közönségdíjat nyert Szabó Károlyék filmje

A legjobb filmnek bizonyult a székely gyógyító füves emberekről szóló dokumentumfilmje a Mediawave Online Filmfesztivál közönségszavazása alapján.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
BudapestNoir

Újabb csemege a moziban

Erre jó, ha ráharapsz. A Budapest Noirt vetítik a...
Primanima

A gyerek szavazata is számít

Ingyenes rajzfilmes gyerekprogram a Városi Könyvtárban.
StudioMozi

Ennél jobb vasárnapi program nincs

Újra megnyílnak a mozi kapui, két vetítés is lesz....

szabokaroly1
Rangos fesztivál közönsége szavazott Szabóék filmjére. Fotó: Mediawavefestival.hu
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. április 02., 15:51
0 hozzászólás. 

A fesztivál szervezői szerdán közölték, hogy a Ha nem használ nem is árt... című alkotás kapta a legtöbb közönségszavazatot. Az első alkalommal megrendezett Úton/On the Road Online Filmfesztiválra olyan művekkel lehetett benevezni, amelyek a szellemi útról, a bevándorlásról, a kivándorlásról, a válaszutakról vagy az alkotói utakról szólnak.

A közönség egy hónapon keresztül szavazhatott hat kategóriában, összesen 76 filmet neveztek be 40 országból. Szabó Károly a Civitas Alapítvány munkatársával, Pakot Mónikával együtt készítette el a gyógynövényekről, népi gyógymódokról szóló, 50 és fél perces dokumentumfilmet.

hanemhasznalnemisart

A filmet a Mediawave fesztivál honlapján, ide kattintva lehet megnézni egészen április 30-ig, ugyanitt az összes benevezett alkotás nézhető. A győztes filmeket (több kategória is volt) levetítik az április 29. és május 3. között zajló Mediawave Nemzetközi Film és Zenei Együttlét fesztiválon a komáromi Monostori erődben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."