Kultúra » Színház

Hölgyek, urak: olcsó bérletet vegyenek!

Még tart a nyár és még két hónapig lehet kedvezményes áron bérletet vásárolni a Tomcsa Sándor Színház következő évadának előadásaira.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

A fösvény. Fotó: Csedő Attila
Nem fösvény a színház: olcsón kínálja a bérletet. Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. augusztus 01., 13:52
1 hozzászólás. 

Júliusban körülbelül 750-en éltek az árkedvezmény kínálta lehetőséggel és váltották meg a 2013-2014-es színházi évadra szóló bérletüket.

„Ez a szám a tavalyi bérletesek körülbelül 60-70 százalékának felel meg. Júliusban a bemutató, a vidéki és nyugdíjas bérletekre volt kedvezmény, ezt ki is használták az érintettek. Bemutatóbérletet körülbelül 180-an vásároltak, felnőtt bérletből 240 körül, vidéki, illetve nyugdíjas bérletből pedig 340 kelt el" – tudtuk meg Todor-Vincze Orsolya sajtóreferenstől, a Tomcsa Sándor Színház munkatársától.

Hajszálnyival drágább ugyan, mint júliusban, de augusztusban is csupán 40 lejért vesztegetik az egyszemélyes bemutatóbérletet, a két személyre szóló felnőtt bérlet ára pedig mindössze 60 lej – emlékeztette a színházba járókat a sajtóreferens.

A nyugdíjasoknak és a vidéki nézőknek szóló színházbérlet ebben a hónapban 26 lej/ fő. Érdemes élni a lehetőséggel és felkeresni a színház jegypénztárát, ahol hétköznapokon 11-17 óra között lehet megvásárolni az akciós bérleteket. A vásárlási szándékot a 0266-212131-es telefonszámon vagy a kozonsegszervezo@szinhaz.ro címen is lehet jelezni.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
kalman
2013-08-02 11:43:33
hm
Kár hogy mindeközben fentartják a tavalyi bérletesek helyét és csak az akkor meg nem vásárolt helyeket lehet bérbe venni tehát ittott a sorok végén. És akik éltek az olcso bérletekkel azok nagy része a tavalyiakbol kerül ki mert azoknak megéri mert a jó helyeik megvanak. Süketnek nézik ezek a szinészek az embert.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."