Kultúra » Színház

Pörögj be a Szejkén

Már alig kell néhányat aludni, és kezdődik a Motion, ahol többek között Adrian Eftimie, DJ Optick és Mihai Popoviciu szórakoztat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Hamarosan indul a banzáj fotó: thescope.nl
Hamarosan indul a banzáj fotó: thescope.nl
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. június 24., 12:36
0 hozzászólás. 

Mozgolódás támadt Udvarhelyen, ami az elektronikus tánczenét illeti, ugyanis egy fiatal szervezőcsapatnak köszönhetően július 3-án, pénteken 18 órakor kétnapos fesztivál veszi kezdetét a Szejkefürdőn. Az első ízben megrendezett Motion, a jobbnál jobb lemezlovasok mellett a bérlettel rendelkezőknek ingyenes sátorozási és strandolási lehetőséget is biztosít. A „zenebolond" fiatalokból álló szervezőbrigád afterpartival is kedveskedik, úgyhogy egészen vasárnap délig nem lesz megállás.

A zenei repertoár meglehetősen széles skálával: technóval, house-szal és deep house-szal, délelőttönként meg chill zenével kecsegteti a minőségi elektronikus zene kedvelőit. A tizenöt dj nevét tartalmazó felhozatalban a román elektronikus zene nagyágyúiból is felsorakozik néhány mint Adrian Eftimie, DJ Optick vagy Mihai Popoviciu.

A lemezeket két színpadon is pörgetik majd, hiszen a délelőtti programok egy kisebb emelvényen zajlanak, melyet jó idő esetén a szejkefüdrői strandon rendeznek be. A szervezőket a rossz idő sem riasztja vissza, ebben az esetben egy 10x10 méteres fesztiválsátort húznak fel a nagyszínpad elé.

A belépő pénteken 25, szombaton 30 lejbe kerül, a teljes hétvégére szóló bérlet 45 lejért váltható. A belépőket három városban lehet beszerezni, illetve ezzel kapcsolatosan érdeklődni:

Székelyudvarhelyen (tel. 0756–247 251), Csíkszeredában (tel. 0741–152087) és Marosvásárhelyen (tel. 0740–229 856). Ha valaki egészen harmadikáig nem vált bérletet, semmi oka bepánikolni, hiszen ezt a helyszínen is megteheti.

Program:

Péntek: Bolivar, Deepbless, Mihai Popoviciu, Dubgrade, Piconome, Burex,

Szombat: Quidbop, Audiotherapists, Andrada, Mihai Stroe, Dirt Fun, Răzvan Dinescu, Dj Optick, Adrian Eftimie, Joey Bush



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."