Kultúra » Színház

Menjünk színházba májusban is

Egyéni, stúdió és nagyszínpadi előadást, házi produkciókat és vendégjátékot is kínál a Tomcsa Sándor Színház májusi műsorrendje.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Szász Zsuzsi

Kinek a munkája mennyit ér?

Aki ott volt, látta, szerette, nevetett és vörösre...
fotók: Szász Zsuzsi

Nekünk, ha férfiak vagyunk

Mintha az udvarhelyi nők azért ültek volna be erre az...
ifeszt2

Mi vagyunk az Adria

Arról, hogy hogyan lehet férjhez adni kétszáz aranyért...

Itthon_Muvelodes/csakszex1312
fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. május 03., 15:15
0 hozzászólás. 

A legfrissebb tomcsás bemutató, Barabás Árpád egyéni előadóestje nyitja május 5-én, szombaton este és a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Akadémiai Műhelyének vendégelőadása zárja május 30-án az e havi színházi programot.

Itthon_Muvelodes/csakszex1312

Gogol Az őrült naplója című klasszikus monodrámáját ebben a hónapban még két alkalommal, május 21-én és 22-én lehet megnézni szabadelőadásban.

Aki még nem látta, az ne szalassza el Tóth Árpád rendezésében a Plazma 2 avagy az Ovibrader című felolvasó, kocsmaszínházi előadást. A darabot május 7-én és 17-én este 8 óra 30 perces kezdettel mutatják be a Kalapos, illetve a Mokka Kávéházban.

Ugyancsak a Mokkában lehet megtekinteni Vidovenyecz Edina Boldogság, gyere haza című zenés egyéni produkcióját május 10-én este 8 órától. Május 16-án és 17-én a Gazdag szegények című zenés vígszínművel vendégszerepel városunkban a Csíki Játékszín. A 19 órától kezdődő nagyszínpadi előadásokra a Nyirő József felnőtt és a Tomcsa Sándor bemutató bérlet érvényes, de jegyet szabadon is lehet vásárolni.

Május 23-án este ismét a hazai társulaté lesz a színpad, a nagy sikerű szilveszteri előadást Csak semmi szexet kérem, angolok vagyunk című vígjátékot szabadelőadásban mutatják be 19 órától.

A hónap színházi menüje a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Akadémiai Műhelyének előadásával zárul. Matei Visniec Kenyérrel a zsebben című játék a játékban, egy felvonásban darabját Patkó Éva rendezésében mutatják be. A május 29-i és május 30-i szabadelőadások szintén este 7 órakor kezdődnek.

 

A helyi színtársulat is kiruccan

Az Ovibradert május 8-án a sepsiszentgyörgyi Tein Kávézóban, május10-én pedig a csíkszeredai Mayden Kávéházban láthatja a nagyérdemű.

Magyarországra utazik A.P.Csehov- Kiss Csaba: De mi lett a nővel ? című, Tóth Árpád színész- rendező által színre vitt férfimese. A Határon Túli Magyar Színházak Szemléjére zsűri által beválogatott darabot a budapesti Thália Színház Arizona Stúdiójában május 14-én mutatják be a fővárosi közönségnek.

Az előadások helyszínei és a kezdési időpontok eseménynaptárunkban is megtalálhatóak.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."