Kultúra » Tánc

Lássuk, Mi Volt

A Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem koreográfia szakos hallgatóinak mozgásszínházi előadását február 11-én este 7 órától lehet megnézni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
EmberAzEmbertelensegben

Nézd, mit nézhetsz meg! (videó)

Egyenesen Marosvásárhelyről hozzák a centenáriumi év...
KialtoSzo

Vidékre költözik a Néptáncműhely

Az idei évad új előadásával szeretné...
apamtanca3

Kós Károlyra emlékeznek

Mégpedig táncolva. Kezdődik a néptáncműhely idei...

mi volt
Ami volt, ami van-táncban elmesélve.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. február 08., 11:39
0 hozzászólás. 

Az Udvarhely Táncműhely társulatának egyik meghatározó személyisége, Antal József „Szereda" koreografálta és rendezte a mozgásszínházi előadást, amelyet a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem koreográfia szakának hallgatói mutatnak be.

Mi Volt - a talányos cím nem múltsiratást, hanem egy, a fantázia világába is betáncoló, de teljes egészében emberi dolgokról szóló, mozgásban elmesélt előadást takar. Hogyan viszonyulunk egymáshoz, a párunkhoz, kimondjuk vagy sem gondolatainkat, leplezzük vagy megmutatjuk vágyainkat, igazi énünket? Az örökzöld témát a rendező nem szokványos megvilágításba helyezte, ezért válik nagyítója alatt újszerűvé.

Az izgalmasnak ígérkező produkcióban viszontlátjuk Györfi Csabát, az Udvarhely Táncműhely tagját, aki Bloj Mihai, Deák Orsolya, Pál Alíz, Madaras Zoltán, Ruszuly Ervin és Zaiba Anikó társaságában lép színpadra.

Az Örökség Egyesület támogatásával készült előadást február 11-én, hétfőn és február 12-én, kedden 19 órától mutatják be a Művelődési Ház nagytermében kialakított stúdiótérben.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."