Kultúra » Tánc

Táncosokat keres az Udvarhely Néptáncműhely

Szeretsz táncolni és tökéletesítenéd a tudásodat? Jelentkezz az Udvarhely Néptáncműhely ingyenes képzésére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
EmberAzEmbertelensegben

Nézd, mit nézhetsz meg! (videó)

Egyenesen Marosvásárhelyről hozzák a centenáriumi év...
KialtoSzo

Vidékre költözik a Néptáncműhely

Az idei évad új előadásával szeretné...
apamtanca3

Kós Károlyra emlékeznek

Mégpedig táncolva. Kezdődik a néptáncműhely idei...

tánc
Táncosokat toboroz az Udvarhely Néptáncműhely.
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2013. szeptember 17., 12:58
0 hozzászólás. 

Műhelymunka címmel néptánc és általános tánctechnikai képzést indít az Udvarhely Néptáncműhely. A jelentkezők néptánc, klasszikus illetve modern tánctechnikákban gazdagíthatják tudásukat. A képzésen való részvétel ingyenes.

A tanfolyam célja udvarhelyszéki, 16-25 év közötti potenciális táncos előadók felkutatása, képzése és bevonása az Udvarhely Néptáncműhely hivatásos együttes munkásságába. Várják mindazoknak a fiataloknak a jelentkezését, akik fejleszetni akarják már meglévő tánctudásukat, a jövőben egy felsőfokú mozgásművészeti intézményben szeretnének továbbtanulni, bele akarnak kóstolni a hivatásos együtteseknek a kulisszatitkaiba, de azokat is, akik a mozgásigényüket a tánccal akarják kielégíteni.

A Műhelymunkát olyan szakképzett oktatók irányítják, mint Deák Orsolya koreográfus, társastáncban országos bajnok, Zaiba Anikó és Antal József „Szereda" koreográfus, illetve Györfi Csaba a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem koreográfia illetve rendező szakos hallgatója.

Az érdeklődők október 6-ig jelentkezhetnek személyesen az Udvarhely Néptáncműhely titkárságán a Székelyudvarhelyi Művelődési Házban, illetve a 0266-217538-as telefonszámon, vagy a tancmuhely@gmail.com e-mail címen. A képzés október 7-től indul.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."