Kultúra » Zene

Vetélkedni megy az udvarhelyi diákzenekar

A Háromszéki Diákegyüttesek Találkozójára nevezett be újból az udvarhelyi Four People One Pack zenekar, pénteken az előválogatón játszanak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

fpop1
Kétszer már harmadikok lettek a diákzenekar-versenyen
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. április 03., 11:50
0 hozzászólás. 

A csapat még Dead Smile néven alakult 2009 őszén, azonban tavaly ősszel a srácok a Four People One Pack név mellett döntöttek, átkeresztelték az együttest. Korábban angol nyelvű saját dalokkal és feldolgozásokkal próbálkoztak, de mostanában inkább a magyar dalok kerültek előtérbe, a zenekar anyanyelven való éneklést tartja fontosnak.

Fiatal koruk ellenére (ketten idén érettségiznek) elég sok fellépés van mögöttük, illetve első helyezést értek el az Ifisztár és a Youthbank Star tehetségkutatókon, illetve elnyerték az országos szintű Médiabefutó tehetségkutatón a legjobb saját dalért járó jutalmat, a Háromszéki Diákegyüttesek Találkozóján kétszer is harmadikok lettek – tehetség, potenciál tehát van a csapatban.

fpop2

Utóbbi versenyen idén is elindulnak, az előválogató pénteken, április 4-én lesz a sepsiszentgyörgyi Bistro-ban, az alkalomra új, magyar nyelvű dalokat gyakorolt be a Four People One Pack. A „ négy ember egy csomagban" (László Alpár – basszusgitár, Debreci Norbert - dob, vokál, Brók István - gitár, ének, Borbély Hunor - gitár, ének) április 26-án a Saint George Rock Night-on, május 9-én a Csíki Ifinapokon is fellép, amennyiben továbbjutnak pénteken, akkor május elsején a Szent György Napok B-színpadán is zenélhetnek egyet.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."