Kultúra » Zene

Jubilál a kórusfesztivál

Csütörtöktől vasárnapig tart a huszadik Éneklő Ifjúság Kórusfesztivál – két nap, tizenegy kórus.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

korus
korus
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. április 22., 09:48
0 hozzászólás. 

Az V-VIII. osztályos képzőművészet tagozatos diákok munkáiból nyíló kiállítással csütörtökön, április 24-én 18 órától kezdődik az idei Bárdos Lajos - Palló Imre "Éneklő ifjúság" Kórusfesztivál a Művelődési Házban.

Másnap 17.30-tól a debreceni Berkesi Sándor Liszt-díjas karnagy Bárdos Lajosról tart zenetudományi előadást, majd a népdal- és szólóénekesek bemutatkozó hangversenye következik – mindez a volt Stúdió Mozi nagytermében zajlik majd.

Szombaton délelőtt fél tíztől kezdődik a gyermek- és ifjúsági kórusok hangversenye, amin többek között a dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskola különböző kórusai (kicsinyek, felső tagozatosok, illetve a vegyeskar) énekelnek, de itt lesz a Nagy István Művészeti Szakközépiskola Kicsinyek Kórusa Csíkszeredából, a Kőrösi Csoma Sándor Általános iskola és Gimnázium Akácvirág Gyermekkara Budapestről, a gyergyóremetei Fráter György Általános Iskola Kórusa vagy a debreceni Szent Efrém Görög Katolikus Óvoda, Általános Iskola és AMI Lautitia Gyermekkara, illetve még sokan mások.

Vasárnap tíz órától egyházzenei hangversenyt tartanak a ferencrendi templomban, ahol négy kórus (a Kőrösi Csoma Sándor Általános iskola, a dr. Palló Imre Művészeti Szakközépiskola felső tagozatos kórusa, a Szent Efrém Görögkatólikus Óvoda, valamint a pallósok vegyeskara) lép fel. A rendezvényt a Dr. Palló Imre Alapítvány és a Művészeti Szakközépiskola szervezi.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."