Kultúra » Zene

Úszó színpadon lép fel a Bagossy Brothers

Kilencedik alkalommal rendezik a Fishing on Orfű fesztivált, a Kispálos napra elkapkodták a jegyeket, de a többi napra még kapható pár tucatnyi.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

1tuzijatek
Ahol még nappali tűzijáték is van
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2016. június 14., 08:59
0 hozzászólás. 

Most sem sikerült eljutni a NovaRock-ra, így mondhatni hagyományosan Orfűn kezdjük a fesztiválszezont. És bele is csapunk rendesen, hisz rögtön a Kispál és a Borz búcsúkoncertje fémjelezi június 22.-ét. Tudom, tudom, volt már ilyen hat éve, meg is nézheted újra, hogy összehasonlíthasd a jövő hetivel.

Mert más lesz, az biztos! Pláne, ha magyar továbbjutást ünneplünk az Eb-n! Egyébként nem hiába hirdetik Lovasiék, hogy a "FOO a világ legjobb orfűi fesztiválja", úgy tűnik az UEFA-nál is tekintettel voltak rá, csütörtök/pénteken nem fog fájni a fejünk, hogy most meccset nézzünk vagy koncertre menjünk, mert szünnapok lesznek az EB-n.

Visszakanyarodva a színpadokhoz, a felvezetést a Borfaluban a Kubalibre kezdi (őket ugyancsak hat éve ismertük meg ezen a fesztiválon), majd lesz Üllői úti Fuck, természetesen Esküvővel.

Mi már tudjuk, hogy a menyasszonyi tánccal pénzt is lehet keresni, később Magyarország Csövikéje, alias Ferenczi Gyuri is színre lép, ezúttal nem csak a Rackajam, hanem a Kaláka kíséretében is!

Folytathatnánk a zenei programok felsorolását, de inkább a kedves olvasóra bízzuk a böngészést, mi csak kiemelünk néhány csemegét. Ilyen lesz szerdán a Ripoff Raskolnyikov a Borfaluban, csütörtök délután a Tudósok koncertje a Víziszínpadon (ilyen is lesz!!!), a Blind Myself fellépése a pécsi focinak emléket állító PMFC színpadon, vagy éppen a Szabó Balázs Bandája és a PUF a Nagyszínpadon, és a Bagossy Brothers fellépései.

Igen, többes szám, mert hogy kettő is lesz pénteken: délután háromkor, hat órával később pedig a Borfalu Captain Morgan Kalóztanyán, hogy teljes és hivatalos nevén említsem. Most már nincs Nagy- és Kisszínpad, hanem azok is szépen el vannak nevezne: Liszt Ferenc Nemzetközi Nagyszínpad (máris röviden Feripadnak becézik) és Kovács Ákos Nagyszínpad – mielőtt bárki a zenészre gondolna, szólunk, hogy nem ő a névadó...

És nem maradhat ki a csemegék felsorolásából a fesztivál záróakkordja sem, A kutya vacsorája, mert az tényleg a csemegék csemegéje. És az orfüggőségünk alapja. Színpadokon túl pedig off-programok. Természetesen mindenekelőtt ott van a tó, a stégjeivel, napfelkeltével és bikinis lányaival, de menjünk tovább: Hosszúlépés fröccs(kul)túra, FOO sörtúra, barlangtúra és sportos vetélkedők, amikre még mindig lehet jelentkezni a fesztivál honlapján. A helyszínül szolgáló Panoráma Camping pedig folyamatosan csinosodik és szépül, végülis szakavatott munkásemberek dolgoznak rajta.

Na, találkozunk ott? Tudjátok, ott, ahol jönnek ki a fák közül az emberek és különböző nagy vadak mennek bele az éjszakába....



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."