Kultúra » Zene

Őszi koncertdömping lesz az udvarhelyi kocsmákban

Kedd estéről eltolódik egy nagyon jónak ígérkező koncert, de nem marad el. Ezenkívül meg sok jó muzsika szólal meg és nemcsak a kocsmákban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

sarikfalusi
Sárik Péter és Falusi Mariann november 10-én lesznek itt
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2017. október 24., 14:30
0 hozzászólás. 

A világszínvonalú, brazil RHCP World Tribute Band kedd estére a Mokkába tervezett koncertje átkerült november negyedikére, mert az énekesnek hátproblémái vannak, emiatt szüneteltetniük kell pár napig a koncertezést. A Red Hot Chili Peppers dalait egy az egyben nyomó brazil fiúk koncertjére a beugró ugyanúgy 20 lej lesz majd azon a szombaton is, nagy showt ígérnek, nem kéne kihagyni.

Ami a Mokkát illeti, múltkor leírtuk, hogy az ősz folyamán milyen koncertek lesznek, mert a G. Egyesület rendezvényei a kamarazenei fesztivált kivéve (az november közepén lesz a városháza dísztermében) mind a Mokkában lesznek és ingyenesen. Apropó kamarazene, ezen a héten van az Őszi Zenei Kavalkád is. S ha már szóba került a díszterem, mindenképpen említsük meg, hogy november 10-én, pénteken este abban a teremben lép fel Sárik Péter és Falusi Mariann duója.

A Fészekben szerdán, október 25-én este kilenc órától Pély Barna lép fel, róla itt  és itt írtunk részletesebben. A Fészek koncertjei ingyenesek, olyan fellépők lesznek náluk, mint a DLRM (november 3.) vagy a VAN zenekar (december 1.).

A Felsőgének (Zújgé) is van koncertkínálata, ez is ingyenes, mindjárt most pénteken, október 27-én a Say What Trio nevű jazz-zenekar muzsikál a színpadon, november 9-én, csütörtökön pedig a Bohemian Betyársz tart egy ihajcsuhajjt ugyanott.

Tessék utánanézni a zenekaroknak, mert sok-sok nyalánkság van köztük – s ha belehallgattunk a muzsikájukba, akkor a koncertekre is nagyobb valószínűséggel megyünk majd.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."