Kultúra » Zene

Zenélsz? Akkor legyél te is Pély Barna!

Sulizenekart keresnek az ismert gitáros és dalszerző, Pély Barna vezetésével – csak jelentkezni kell és videoklip-forgatást lehet nyerni.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Ádám Gyula

Van programod hétvégére?

Október utolsó hetében két hangversenyt is szervez a...
fotó: pearipilesunetului.ro

Zenész gyerekek versenyeznek Udvarhelyen

Október 19-ig lehet jelentkezni az iskolás gyerekeknek...
PelyBarna

Ha koncert és gitár, akkor csütörtököt mondunk

Pély Barna érkezik, egy szál gitárral mutatja meg, hogy...

pelyb1a
Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. április 04., 10:59
0 hozzászólás. 

A legjobb magyar sulizenekart keresi a www.szjger.hu, mégpedig a nálunk is fellépett Pély Barna segítségével. A B the first frontembere portálunknak adott interjújában is említette, hogy az általa legjobbnak tartott fiatal magyar zenekart, az Ivan and the Parazolt is egy tehetségkutatón fedezte fel.

Ha van diákzenekarod (márpedig vannak ilyenek Udvarhelyen, egyikük éppen ma vetélkedik Sepsiszentgyörgyön), akkor jelentkezni kell az info@szjger.hu-n és küldik a részletes tájékoztatót.

Mobillal fel kell venni egy dalt, majd elindul a rajongógyűjtés mindenfelé (közösségi oldalak, stb), az nyer, akinek a legnagyobb lesz a tábora. A legjobb zenekarnak Pély Barna és profi szakemberek segítségével klipet készítenek majd.

Egyébként a B the firstnek május 9-én jelenik meg második nagylemeze, inkább magyar nyelvű dalok lesznek, a szövegeket Barna mellett Varga Livius (Quimby), Egyedi Péter (Óriás, Isten Háta Mögött) és Péterfi Attila (a B the First basszusgitárosa) írták.

Pély Barna egyébként biztos abban, hogy a vetélkedőn értékes zenekarokra bukkannak. "Azok is jöhetnek, akik csak az énekhangjukat hozzák, de azt csoportban nyomják. Jöhetnek kórusok is, külön felhívnám a figyelmét a művészeti iskolák vezetőinek, a zenetanárok figyelmét, hogy ez a lehetőség fantasztikus indulás lehet a tehetséges tanítványok számára. Akár most, ebben a pillanatban is érdemes összedobni egy bandát és elindítani a srácokat."



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."