Lyukasóra » Bulikörkép

Hétvégi bulikörkép – 17. hét

A majális-hangulat érződik a bulikon is, lévén, hogy alig lesz belőlük néhány.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

buli
buli
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. április 29., 13:58
0 hozzászólás. 


Kissé megfordult a helyzet a bulik szokásos eloszlását tekintve, ugyanis az általában üresnek számító csütörtökön, azaz ma lesz a legnagyobb választék. Rögtön egy koncertet ajánlanánk a nagyérdemű figyelmébe, a G. Caféban ugyanis a Monyó és Baba neve által fémjelzett Cold Rock zenekar ad unplugged koncertet 21 órától. Elmondásuk szerint stílusuk neve ugyanaz, mint a zenekaré, vagyis tradicionális témáktól mentes, hideg és egyenes zenét játszanak. Az ajánlás mindenképp vonzóan hangzik, minden bizonnyal érdemes lesz meghallgatni őket.

plakat_gcafe_cold_rock_0429

Ezzel nem ér véget az este, három helyszínen is folytathatjuk a mulatozást. Az élőzene kedvelőinek továbbra is a rendelkezésére áll a Park étterem, ahol Nándi és zenekara húzzák, valamint a Retro Pub, ahol vegyesen hallhatunk magyar és angol slágereket. Ha nem találná az ízlésünket ez a stílus, akkor lenézhetünk az Irish Pubba, ahol ismét Golyó a házigazdája az Oldies-Retro Time bulinak. Ha szeretjük a helyet, akkor ma mindenképp legyünk ott, ugyanis pénteken és szombaton zárva tart az Irish.

Április 30-án, pénteken három buli és három stílus közül lehet választani. Már klasszikusnak számít – legalábbis az elektronikus zenét kedvelők körében – DJ Sümecz bulija a Jungle Pubban, amit természetesen most sem marad el. Egy ajtóval arrébb, vagyis a Park étteremben, ismét egy házibuliban érezhetjük magunkat, itt ugyanis Kusmó rendez bulit egy lemezjátszó, és vélhetőleg rengeteg érdeklődő társaságában. A többi megszokott szórakozóhellyel ellentétben a Retro Pubban is lesz buli, méghozzá latino zenét kevernek majd a koktélok mellé.

plakat_trc_cryfree_010510

Szombaton a klasszikus rockzene kedvelőit valósággal hájjal kenegeti a Thunder Rock Club, ugyanis a legendás Deep Purple dalait hozza el a Cry Free. A tribute bandaként működő zenekar ötlete 1991-ből származik, de a megvalósulásra 1996 januárjáig kellett várni, amikor is Cry Free néven megalakult a magyar Deep Purple Cover Band. A csapat zenei koncepciója – a kezdetektől fogva – a kellő tisztelettel és zenei alázattal megközelített, minél hitelesebb reprodukció, fenntartva az egyéni átdolgozás lehetőségét, ahol lehet és érdemes. Igen nagy szerephez jut a koncerteken az improvizáció is, csakúgy, mint az ihlető Deep Purple esetében. A repertoár a nagy klasszikusokon kívül számos érdekességet is tartalmaz, és a zenekar teljes – 42 éves – munkásságából válogat. Belépő 21:30-ig 7 RON, ezután pedig 10, kezdés este tízkor.

Ezen az egy koncerten kívül még két bulival szolgál a szombati éjszaka udvarhelyen. Egyikük egy manapság kevésbé látható darab, a Retro Pub ad helyet egy karaoke estnek, ahová mindenkit nagy szeretettel várnak a mikrofon mögé egy kis hangpróbára. A Jungle Pub a másik helyszín, ahol DJ Barneey Satur8 Nights című bulijára mehetünk el, ha jól akarjuk érezni magunkat.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."