Lyukasóra » Bulikörkép

Boldogfalván kiütéssel, Szentléleken Gozefinivel bűvölik a közönséget

Három falu ünnepli magát a hétvégén. Felsőboldogfalván, Szentléleken és Szentábrahámon szórakozhatsz rogyásig.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

felsoboldogfalvi-falunapok2
felsoboldogfalvi-falunapok2
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR BEÁTA
2016. augusztus 11., 16:31
0 hozzászólás. 

A Felsőboldogfalvi falunapok az elmaradhatatlan focimérkőzésekkel, ifjúsági vetélkedőkkel és esti koncertekkel augusztus 13-14. között lesznek.

Szombaton a főzőverseny mellett, bemutatót tartanak a Villám önkéntes tűzoltók, illetve gyerekprogramok is várják a környékbelieket. Az esti Knock Out koncertet buli követi, ahol DJ Kányádi lesz a hangulatfelelős.

Vasárnap a rezesbanda adja az ébresztőt, majd az ünnepi istentisztelet után énekel a Székely Dalegylet. 16 órától a Kékiringó Néptáncegyüttes műsorát tekinthetjük meg, majd fellép Sorbán Enikő népdalénekes. A mulatságot utcabál zárja, ahol a Szelekt zenekar húzza.

Szentléleken Blanka énekel

Ugyancsak ezen a hétvégén tartják a VI. Székelyszentléleki falunapokat is. Programkínálatukban szerepel lovas és tűzoltós bemutató, koncertek, néptánc előadások és utcabál is. Szombaton fellép a Terra Siculorum zenekar, majd szabadtéri diszkóban táncolhatnak a helybéliek.

Vasárnap a szentmise után utcabajnokságra lesz, ahol az Öregfiúk csapnak össze, azaz Székelyszentlélek és Farkaslaka. A köszöntő beszéd és szavalások után a délután a néptáncegyütteseké. Este héttől Gozefini bűvészmutatványait csodálhatjuk meg, majd egy színi előadás után Abodi Nagy Blanka énekel, aztán utcabál lesz.

Testvériesen osztoznak az ünnepen

A Szentábrahámi Falunap idén kilencedik alkalommal lesz megszervezve. A község igaz, csak egynapos rendezvénnyel készül ebben az évben, de kulturális előadásokból nem lesz hiány. A falunapot szombaton tartják, ahova a magyarországi Jánoshida testvértelepülés küldöttsége is ellátogat.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."