Lyukasóra » Bulikörkép

Bulit bírod?

Fognak itatni rendesen a két ünnep alatt, de önállóan is ihatsz, hiszen indul a karácsonyi partimaraton.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
femiligaj

Legyen ez a család hétvége!

Palacsinta, bringatúra, pálinkaszedés, kecseti...
zorallgyerek

Sör, sport, szerelem és rock’n’roll a Balaton parton...

Ahol Udvarhely a Fradival játszik, a sörivás annyira...
aa

11. Fishing on Orfű – mi így éltük meg!

Alig két órája nyitották meg a kapukat, de az...

mekka
Indul a party-vonat, fotó: Csedő Attila/archív
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. december 23., 14:31
0 hozzászólás. 

A két ünnep között minden egyes nap kibulizhatod az energiádat, csak győzzed májjal. A Mokkában Sümecz és Hunay kezdi péntek este a parti vonatot, aztán jönnek Nitzu napjai, aki szombaton Thomasszal, vasárnap Hunayjal zenél, majd hétfőn lesz a főattrakció, hiszen az idei Motion Fesztivál egyik headlinere, Azteca táncoltatja a talpakat.

A szerda a sörpongosoké lesz, hiszen a Kolozsvári Beerpong Egyesület látogat Udvarhelyre. Ha te is sportinnál velük, itt jelentkezhetsz a bajnokságra.

Ha nincs ott az a csaj, vagy csávó, akit már régóta figyelgetsz, és most iszol annyit, hogy leszólítanád, akkor tuti, ott lesz az Alsó Gében, ahol szintén kegyetlen egyhetes bulimaratont tartanak. Itt Szécsi és Kovács kezdi a sort, a tőlük megszokott szaxofonos bulival, Little B folytatja szombaton, míg vasárnap Thomas lesz a hangulatfelelős, de csak azután, hogy fellép a Koala Jazz Band. Ha még nem vagy teljesen hulla hétfőn Sümecz, kedden Kusmó zenéire vezethetsz le.

Ha úgy vagy vele, hogy ezek mind hülyegyerekek és egy komoly koncertre vágysz, akkor péntek este a G. Caféban Marthy Barnát hallgathatod.

Ha túl sok az ember a Gék és a Mokka alkotta party-bermudaháromszögben, akkor sétálj picit fennebb a Szentimrén, és a Szlengben rázd ki a kiráznivalót. Péntek este Dubgrade és Răzvan Dinescu tapogtatja a techno zene kedvelőit, majd szombaton Theo és Vins, vasárnap Lali retrózenéi, hétfőn Theo és Mark rezegteti a membránokat.

Ha úgy vagy az elektronikus zenével, hogy pfúj-pfúj, akkor szombaton a Fészekben rázhatod meg a fejedet a legjobb rock zenékre, amikről Szabó Zsolt gondoskodik. Egy kicsit lejjebb, a Corso-ban szintén az elektronikus zene dominál majd, pénteken Dj Czika, szombaton Jakab, vasárnap Daimond Rocks, Mark, Laurent Activ és Tom Wolf, hétfőn Thomas, kedden Dj Czika és Little B zenél. Hú, ezt felsorolni sem volt könnyű.

Ha úgy érzed elég spíler vagy, a Spíler szervezésében a Renaissance Kávézóban gengszterek éjszakáján spílerkedhetsz, Geréb Robi a legjobb swing és charleston zenéket játssza majd.

A Jungle Clubban is karácsonyozhatsz, ha elenged a család, ott Barney lesz a hangulatfelelős szombaton. A Broadway Pubban az X-faktor egyik sztárját, Király L. Norbit hallgathatod meg szenteste és utána szupibbnál szupibb retrókra rázhatod. Ha csaj vagy, ingyen mehetsz, a fiúk ennél pechesebbek, nekik tíz lejt kell fizetniük.

Jó szórakozást!


címkék: buli ünnep party mustra

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."