Lyukasóra » Pályázatok

Megvannak az első nyertes pályázók

A polgármesteri hivatal idén több mint másfél millió lejt szánt pályázatokra – az első 36 nyertes már aláírta a szerződést.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Heted7Suli

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra...

Az IPSE képviseletében Szász István írja alá a pályázati szerződést
Főként májusi eseményeket támogattak első körben
szerkesztoÍRTA: LÁZÁR EMESE
2012. május 09., 14:23
0 hozzászólás. 

A tavalyinál nagyobb összegre, a helyi költségvetésből elkülönített 1 600 000 lejre pályázhattak idén a városban működő intézmények, egyesületek, alapítványok, non-profit szervezetek. A hivatal negyedik alkalommal meghirdetett pályázataira ebben az évben összesen 198-an nyújtottak be dokumentációt. 2011-ben egyébként 180-an szervezet élt a lehetőséggel.

A hivatal tanácstermében május kilencedikén az első 36 nyertes pályázó írhatta alá a szerződést – első körben azok, akiknek már folyamatban van, vagy ebben a hónapban zajlik a megpályázott pénzből finanszírozott tevékenységük.

„Szó nem érheti a ház elejét, bár a pályázók közt vannak olyanok, akikkel nézetbeli különbségeink vannak, de kivételeket nem tettünk, az elbírálás korrekt volt" – mondta Bunta Levente polgármester, hozzáfűzve, hogy jövőben is szánnak pénzt a tanügyi, kulturális, tömegsport, ifjúsági és szociális rendezvények támogatására.

Az eseményen jelen levő Miklós Leventétől, Az Udvarhely Táncműhely igazgatójától megtudtuk, hogy az éppen zajló Tánc Tavasza fesztivál megszervezésére az intézmény Ziccer Egyesülete pályázott, míg az IPSE Sport Klub szintén májusi rendezvényre, a IV. Városnapi IPSE Tömegfutásra kért és kapott pénzt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."