Lyukasóra » Pályázatok

Csapatostól indul az ősz az UFF-nál

Heted7Sulira, Legendás Amatőr Színjátszó Fesztiválra érdemes jelentkezni, és egészséges pályázatot is hirdetnek a fiatal fórumnál.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Iszlai József | transindex.ro/képernyőfotó

Na, ez a művészet!

Fiatal erdélyi művészeket mutat be új...
uh-mikulas-rajzverseny-zseb

Egy gyerekrajzzal most játékot nyerhetsz!

A te lurkód tudja már, mit kér a Mikulástól? Kérdd...
Sajtót tájékoztat a Karalábé Lovagrend

Lehet művészkedni a nemrég megtalált sírkővel

Elénekelnéd, hogy itt es jobb, mint Csíkban, vagy van...

Heted7Suli
Fotó: Archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. szeptember 25., 08:48
0 hozzászólás. 

Toborozz csapatot, jelentkezz és nyerj, ennyire egyszerű a díjak tulajdonosává válni. A Madarasi Hargitán telelhettek, Legendáriumot vihettek haza, és akár egy rollerrel is gazdagodhattok. Az UFF őszi programjaira a jelentkezés elindult.

Heted7Suli

Október 6 – november 30. között ismét 7 hétig zajlik a Heted7Suli internetes vetélkedő. Lényege, hogy a 6+1 főből álló csoportok heti rendszerességgel kapnak egy feladatot, melyet egy hét alatt kell teljesíteniük.

A cél, hogy hetente új feladatot kapva a csapatok jobban megismerjék saját iskolájuk történetét, iskolatársaikat, tanáraikat és hatékony csapattá kovácsolódva az egészséges versenyszellem jegyében hasznosan töltsék szabadidejüket.

A vetélkedőre iskol kezdéstől már lehet jelentkezni, részletek a program honlapján találhatók.

A nyertes csapat egy kirándulást nyer a Madarasi Hargitára, ingyenes szállással, étkezéssel, síoktatással egybekötve.

Legendás színjátszók kerestetnek

Bújj a legendák főhőseinek bőrébe és mutasd be szülőföldet történetét! – ezzel a mottóval hívják színjátszani az udvarhelyszéki gyerekeket, kisiskolásokat a szervezők.

A színjátszók november 8-án lépnek színpadra tanítók, magyartanárok vezetésével. A találkozóra előzetes bejelentkezés szükséges, melyet megtehetnek a csoportvezetők október 24-ig az UFF székhelyén vagy a Székelyföldi Legendárium csapatánál, elérhetőségein. A találkozón résztvevő gyerekek Legendárium ajándékcsomaggal térhetnek haza.

Legyen divat az egészség

jelmondattal pályázatot is hirdet az UFF olyan baráti társaságok, osztályközösségek, vagy egyszemélyes vállalkozó szelleműek részére, akik az egészséges életmódot, a káros szenvedélyektől mentes mindennapokat népszerűsítő szóróanyagot terveznének.

A pályázat tárgya lehet plakát, szórólap, naptár, könyvjelző vagy bármi olyan szóróanyag, mely nagy példányszámban kivitelezhető és olyan üzenetet hordoz, mely korosztálytól függetlenül célozza meg a lakosságot, fiatalokat, gyerekeket, szülőket egyaránt. A pályázás menetének részleteiről érdeklődni lehet az UFF honlapon vagy a fiatal fórum székhelyén.

A pályamunkák beküldésének határideje: október 31. A pályamunkák elbírálásának határideje és eredményhirdetés: november 6.

A nyertes pályamunka tulajdonosa egy felnőtt, városi rollert nyer.

uh.ro/sajtóközlemény



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."