Lyukasóra » Rendezvények

Tóparti Tóparty – készül a 4. fiERD Tábor

Három különböző színpaddal és megnövekedett táborterülettel vár idén a 4. fiERD Tábor.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Fierd-tábor
Három színpadról szól a zene
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. június 18., 13:14
1 hozzászólás. 

A Fiatalok Erdélyét (fiERD) egyesület idén is igazi Tópartyt szervez augusztus 2-5. között a Maros megyei Bözödi-tó partján.

A fiERD egyesület 2009. óta szervezi az eseményt, amely helyi együttesek diáktáborából idén három színpados fesztivállá szeretné kinőni magát.

A nagyszínpad a szokásos helyen maradt, Rockstage néven a következő fellépőket látja vendégül: a Kárpát-medence egyik legnépszerűbb metálbandáját, a vajdasági Nevergreent, a budapesti Pokolgépet és Leandert, a Queen Unplugged Projectet és a Rocktenors-t. Az X-Faktor 2011-ben felbukkanó zenekarának különc figurái valami igazán újat hoznak a tábor koncertkínálatába is.

A nagy színpad mellett helyet kap a táborban a Lecsó és Művészsátor. A Lecsóban lép fel a csíkszeredai Open Stage, a gyergyószentmiklósi Damned népdalokat ad elő metálos feldolgozásban, a marosvásárhelyi Tiberius Kvartett vonósnégyes pedig klasszikus zenét játszik. Ugyanebben a sátorban esténként táncház is lesz.

A Colosseum tent az elektronikus zene és a Becherovka Silent Dance kedvelőinek terepe lesz. A Silent Partyn a zenét drót nélküli fülhallgatón kapod, és több típusú zenéből válogathatsz, így mindig arra a zenére táncolhatsz, amihez kedved van. A program folyamatosan bővül, részletekért érdemes ide kattintani.

A 4 napos bérletet július 15-ig kedvezményesen 60 lejért lehet megvásárolni, július 15-től a fesztivál végéig 70 lej lesz majd. A napijegy kedvezményesen 30 lejbe kerül július 15-ig, majd a fesztivál végéig 35 lejt kóstál.

A jegyek és bérletek az Eventim jegyterjesztő hálózatában szerezhetők be Románia és Magyarország területén, valamint nemsokára a fiERD saját jegyterjesztő hálózatában egész Erdély szerte.

sajtóközlemény



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
guguka
2012-06-18 18:48:40
looool
70 lej a Rocktenorsért, a Pokolgépért és a Szomszédnéniért??? Ez az a tábor, ahol tavaly lenyúlták a pénzeket, és nem jött el a beígért fellépő?
Ezek vicceznek szerintem :)) Még a Félszigetre is 20 léejt kell rápótolni, és elmehetsz, Tusványosról nem is beszélve.

Szerintem ezek sokat ittak, mielőtt jegyárakról döntöttek...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."