Lyukasóra » Rendezvények

Kalapács-koncerttel búcsúzik a Thunder Rock Club

Háromévnyi működés után szombaton végleg bezár a Thunder Rock Club. A záróbulin Kalapács József és zenekara koncertezik.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Kalapács József
When the music
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. július 18., 13:30
0 hozzászólás. 

A Thunder Rock Club 2009 tavaszán nyílt meg, s azóta Erdély egyik legfontosabb rock-klubjává nőtte ki magát – hétről hétre főleg magyarországi rockzenekarok léptek fel a Kossuth Lajos utca 20. szám alatt, mikor több, mikor kevesebb ember előtt. Voltak teltházak, voltak kevésbé látogatott koncertek, de sokszor még más városokból is átjöttek a rockrajongók egy-egy jó bandát meghallgatni.

Nemcsak magyarországiak, hanem a világ minden tájáról jövő rockzenészek megfordultak itt, hiszen brazil, argentin, görög, belga, francia és német együttesek is koncerteztek a Thunderben, ami a rockzenekedvelők udvarhelyi paradicsoma volt. Boér Zoltán, a klub vezetője portálunknak elmondta, hogy az utóbbi hónapokban tapasztalt érdektelenség miatt kénytelen bezárni a szórakozóhelyet.

Július 21-én, szombaton este záróbulit tartanak a klubban, az alkalomból az udvarhelyi Shadows, valamint a budapesti Kalapács zenekar lép fel.

A Shadows 1998-ban alakult, Udvarhely rockzenetörténetében megkerülhetetlenek, rendszeresen léptek fel a Thunderben is, de más városokban és motoros találkozókon is sokat koncerteztek az elmúlt majdnem tizenöt évben.

Kalapács József énekes neve a Pokolgép és az Omen együttesekből ismerős – a heavy metal zenekar idén a hetedik stúdióalbumát készítette el Poklok és Mennyek között címmel. A csapat felállása: Kalapács József – ének, Beloberk Zsolt – dob, Beloberk István – basszusgitár, Sárközi Lajos – gitár, Weisz László – gitár.

A koncert 22 órakor kezdődik, kapunyitás 20 órakor, a belépő 20 lej.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."