Lyukasóra » Rendezvények

Juhé, itt a fesztivál!

Birkafesztivált rendeznek szombaton Nagygalambfalván: a programban van állatkiállítás, gasztronómia, néptánc és minden, ami juhéé!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

I. Juhé fesztivál
Gyere beee!
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2013. szeptember 23., 16:01
1 hozzászólás. 

Juhé Birkatartó Fesztiválra hívják az érdeklődőket szeptember 28-ra, Nagygalambfalvára, ahol 9 óra 30 perctől nyitják a kapukat. 10 órától a juhtartás fortélyaiba vezetnek be a szervezők egy minikonferencián, aztán 12-től betekintést nyerhetnek az érdeklődök a juhos gazdák mindennapjaiba.

Az ínyencebbek a térségi főzőversenyen vehetnek részt, ahol juhpörkölt és birkasütés is lesz, de lehet vásárolni gyapjútermékeket és szőtteseket, sajtot, ordát, túrót, zsendicét/kukercát, ordás lepényt, ordás palacsintát, túrós puliszkát, sőt juhtartással kapcsolatos használati eszközöket is.

Délután kulturális programok, népzene és néptánc színesítik a programot, majd a Juhé fesztivált tábortűzgyújtással és mulatsággal zárják 21 órától.

Különleges nyereményeket nyerhetnek azok, akik tombolát vásárolnak a helyszínen, ugyanis egy pulikutya és egy bárány is várja a gazdiját.

Az esemény részletes programját itt lehet megnézni, a facebookos megosztással pedig palacsintát lehet nyerni. További bárányos jóságok, és fesztiválhírek a Facebookon.

uh.ro/sajtóközlemény



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Elado.cuccok
2013-09-24 14:16:04
Csak ennyire futtja a nagygalambfalvi polgarmesteri hivatalnak? nem lehet egy rendes normalis falunapokat rendezni ? vagy talan azert van meg rendezve mert a polgarmester urnak is van egy jo par juha es ebbol is valami penz csurren a zsebebe ? nem eleg a fa lopasbol ami becsuszik? tudni illik az a hir jarja hogy a kitermelendo faknak amiket a lakosok erdejebol lopkodjak szepen oszlik a nyereseg a polgarmester es meg 2-3 emberke kozott...Jo lenne kicsit utanna nezni hogy mikent tortenik a galambfalvi erdokbol kitermelt fa, hogy hova kerulnek es mennyire hivatalos papirokkal...a ponyvas teher autok napiszinten hordjak a fat..!!! tovabba ne felejtsuk el azt sem,hogy a falu hataran kituno utak lettek keszitve mert ebbo is jo osszeg becsuszott valaki zsebebe de a falu utcaival mi van? alig jarhatok erre nincs palyazat? erdekes,biztos azt a penzt nem lehet el sumakolni s azer vannak el hanyagolva a falu utcai..!!!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."