Lyukasóra » Rendezvények

Nyerj egy biciklit a Szejkén!

Ha biciklivel mész a szejkefürdői majálisra, lehet, hogy kettővel jössz haza.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

Fotó: Csedő Attila / archív
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. április 30., 09:11
0 hozzászólás. 

Május elsején a kerékpárosokat a Márton Áron térre és a Dávid Ferenc térre várja a szervező polgármesteri hivatal, ahonnan délelőtt tíz órakor indulnak ki a Szejkefürdőre. Minden kerékpárral érkező résztvevő egy-egy garast kap, amit kolbászra, valamint sörre, üdítőre válthat a Szejkén.

A garas ugyanakkor tombolaként is szolgál, ugyanis a majálison kerékpárt lehet nyerni. Újdonságként idén tíz biciklit sorsolnak ki, a bringáknak külön urnájuk lesz, így megnézheted (a könyvtár előtt néhányat meg lehet nézni már ma), hogy melyikre nevezel be.

A szejkei majálison idén fellép az udvarhelyi Gozefini bűvész, a lövétei Kákvirág Néptáncegyüttes, a Fortuna Dance tánccsoport illetve a sepsiszentgyörgyi NemEz zenekar. Musical- és operettrészleteket énekel a kolozsvári Székely Zselyke és Laczkó-Vass Róbert. Lesznek kézműves foglalkozások és játszóház is.

Megnyílik a borvízmúzeum, bemutatnak egy újabb időszakos kiállítást: a Szívélyes Üdvözlet – régi képeslapok székelyföldi fürdőkről elnevezésű tárlatot egész nap ingyenesen lehet látogatni. A borvízmúzeumban tematikus múzeumpedagógiai foglalkozás lesz a gyerekeknek 13 és 17 óra között.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."