Lyukasóra » Rendezvények

Ska-zene és nosztalgia

Let's ska és Budapest a harmincas évekből: szerdán és csütörtökön a PASO és a Budapest Bár koncertezik a Patkóban. Tánc és ének.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

PASOkrsa
Krsa, a PASO frontembere. Fotó: zsibi.com
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2014. június 03., 11:28
0 hozzászólás. 

A Pannonia Allstars Ska Orchestra nem először jár városunkban, hiszen 2009-ben már megmozgatták a fiatalokat az ifjúsági házban a Diáknapokon – a PASO igazi bulizós csapat, bárhol lépnek fel, a jó hangulat, a táncolás, a zenekarral való együtt éneklés garantált.

Frontemberük, a mindig fehér öltönyben és kalapban fellépő Krsa erősen szuggesztív alak, jellegzetes mozgása, hangja mindig beindítja a koncertlátogatókat. A Székelyudvarhely tavasza rendezvénysorozaton szerdán, június 4-én este 21 órakor kezdődik a PASO-koncert a Márton Áron téren felállított színpadon.

A Budapest Bár egy lényegesen más műfajt játszik, Farkas Róbert és zenekara elsősorban a harmincas-negyvenes évek ismert magyar kupléit, filmslágereit játssza, főleg magyar alternatív zenekarok énekeseivel. A csapat repertoárja azonban kibővült, nemcsak a jól ismert régi magyar slágereket adják elő sajátos feldolgozásban, hanem újabban nemzetközi, ismert dalokat is beépítettek a repertoárjukba.

Az udvarhelyi koncertjükre három énekes, a Heaven Street Sevenből ismert Szűcs Krisztián, az egyéni produkciójából valamint a Hiperkarmából ismert Frenk, illetve Keleti András (a Colorstar énekese) kíséri el őket.

budapestbar

Mindkét napon a magyarországi együttes előtt egy-egy helyi, ismert együttes lesz az előzenekar: szerdán a PASO előtt a városszerte világhírű, alternatív rockzenét játszó Stereogám koncertezik, a Budapest Bár koncertjét pedig a több mint másfél évtizede létező Orpheusz blues-rockcsapat melegíti be. Amennyiben nincs szerencsénk és esős idő lesz, mind szerdán, mind pedig csütörtökön a sportcsarnokban tartják meg a koncerteket.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."