Lyukasóra » Rendezvények

Neked zsibong szerdától a kastély (videó)

A héten rajtol az Electric Castle, ahol egy applikáció lesz a jobbkezed. Zúzzál te is Bonchidára!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
ovohely

Te le mersz-e menni a sötétbe?

VéR-el írt történelem a városháza pincéjében. Ilyen...
fotók: Dávid Anna Júlia drónfotók: Egyed Ufó Zoltán

Tömegfutás: bennünk van az X!

Ezerötszázan táncoltak, majd futottak gyorsabban, mint...
Izgalmas hétvége elé nézünk.

Tudjuk, mit csinálhatsz hétvégén

Érdemes kihasználni az évadzáró meleget.

electric castle
Electric Castle
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. július 11., 12:05
0 hozzászólás. 

Már alig kell néhányat aludnunk, hogy Bonchidára vegyük az irányt. Leírjuk neked, mit véss észbe, ha jössz az Electric Castlere. Ugyan már szerdán érkezhetsz nulladik-napozni, hivatalosan csütörtökön kezdődik el a fesztivál. Nem a nulladik nap az egyedüli újdonság, bár először megyek, szóval nekem a régiség is újdonság.

Visznek-hoznak

Mindenekelőtt tudni kell, hogy sokkal könnyebben megközelítheted majd Bonchidát. A dugók elkerülése érdekében a szervezők külön útvonalakat hoztak létre a személygépkocsikkal és külön az autóbusszal érkezőknek. Az autók a Válaszutat Bonchidával összekötő kerülő úton közelíthetik meg a fesztivált, míg a buszok a klasszikus útvonalat használhatják a meseszép Bánffy-kastély megközelítésére.

Parkolhatsz a faluban, de az EC parkolójában is. Azoknak, akik helyieknél szálnak meg, szükségük lesz egy speciális belépési engedélyre a házigazdától, hogy az autó nála marad. A fesztivál ideje alatt egy erre szakosodott csapat irányítja majd a forgalmat, az ők jelzéseit kell majd figyelni. A szervezőbrigád egy négyezer férőhelyes parkolót is létrehozott, ahová 15 lejbe kerül a belépés. Ha nem értesz a térképekhez, az EC applikációja téged is elvezet majd ide.

A kezdő EC-seknek a szervezők egy gyorstalpaló túlélési felkészítővel is kedveskednek.

Ami engem jobban érint, hogy busszal is mehetünk majd a kastélyhoz, a nulladik naptól, azaz július 13-tól, 12 órától kezdődően egészen az utolsó napig 25 percenként indulnak a buszok a Horia Demian Sportcsarnoktól. 7 lejért lehet majd jegyeket ezekre váltani.

Oda lesz figyelve rád

Idefigyelj, ha tavaly is voltál, tudd, teljesen máshol lesz majd a bejárat, úgyhogy érkezés előtt kattanj a térképre. Ha nincs rá lehetőséged, a fesztivál segítői majd útbaigazítanak. Amennyiben nem lennél még 12 éves, ingyenesen, de csak egy felnőtt kíséretében mehetsz be.

A fogyatékkal élőkre is gondol a kastély, nekik is ingyenes a fesztivál, ha a hatóság által kibocsájtott igazolással tudják bizonyítani helyzetüket. Azoknak a fogyatékkal élők, akik szeretnének részt venni a fesztiválon a contact@electriccastle.ro címen kell jelentkezniük. A fogyatékkal élő kísérői 50 százalékos kedvezményt kapnak.

A kápé már felejtős

Az EC Románia egyetlen fesztiválja, ahol fizetős karkötőt használhatsz, az ehhez szükséges fiókot már létre is hozhatod az esemény weboldalán. Ennek segítségével bankkártyáról is fel lehet tölteni a fizetésre használt karkötőt, ami a belépést és a vásárlást is megkönnyíti.

Ha nem hozol létre fiókot, nincs para, a fesztivál területén, az erre kijelölt pontokon feltöltheted majd karkötődet. Amennyiben Mastercard vagy Maestro kártyát használsz ehhez, akkor még VIP belépőt is nyerhetsz. Kézpénzt hiába is hozol magaddal, a kastély területén nem tudod felhasználni.

A fesztivál-asszisztens

Jaj, és mielőtt elfelejteném, ha rendelkezel Android vagy iOs rendszerrel ellátott telefonnal, töltsd le a fesztivál applikációját. Ő lesz majd a jobbkezed az elektronikus kastélyon. Szabályzatot, térképet, és minden hasznos információt megtalálsz a segítségével. A saját programod is összeállíthatod magadnak, de az applikáció még a sátradhoz és az autódhoz is elvezet majd a másnapos reggeleken.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."