Manna » Szelep

A nagy menet

Nemes célok érdekében az aktivisták néha nyilvánosan közösülnek. Ilyen a Fuck for Forest vagy a Székelyek Nagy Menete.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Pálinka hatására a reflexek gyorsulnak.

Ilyen lesz a székely KRESZ-vizsga

A regionalizációs terveket figyelembe véve külön...

A sok székely pár olyigen kamatyola, hogy csak úgy porzott.
A sok székely pár olyigen kamatyola, hogy csak úgy porzott.
szerkesztoÍRTA: LIKAS KELEMEN
2014. február 25., 20:09
0 hozzászólás. 

Likas Kelemen, a ferdélyországi vértollnok, rendszeresen beszámol az általa legérdekesebbnek tartott eseményekről. Leveleket ír kedves fiktív rokonainak, P.N. grófnénak és F.Sz. grófnak.

Ferdélyországi levelek 43.

Édes néném, kedves bátyám! Sokszor van úgy, hogy nemes célok érdekében az emberek nagy nyilvános szerelmeskedéseket organizálnak, hogy felhívják a figyelmet e nemes célokra. Ezt történüle most is az autonómiáért.

Vasárnap szépen lezajlott tehát a Fuck for Forest székely versiója, a Székelyek Nagy Menete. A résztvevők Kököstől Bereckig kipróbálák a nagy székely szerelmeskönyv, a Lába Kukra több positióját is.

A Székelyek Nagy Menetén minden emberfia sans condom részt vehetett, az organizátorok egyetlen kérése az volt, hogy az illetlenebb dolgokat a székely zászló leple alatt végezzék. Nem volt ez probléma Mormolj Csaba számára, ki ezidáig is ezt tevé a politicában.

A sok székely pár olyigen kamatyola, hogy csak úgy porzott. Mint a szikla. Izsák Balázs, az SZNT (Székely Nagyszájú Tanács) elnöke, szekérrel jöve a nagy eseményre, figyelmen kívül hagyván a bölcs közmondást: Ne b*sszunk szekéren, mer’ ráz!

Szerte az egész világon simpatia-rendezvényeket tartának, jelezvén, hogy támogatják a székely autonómiát. Silvio Berlusconi például ungabunga-partit organizála erre a napra, s még az ukrán Femen csoport is az ügy MELLé állott.

Bogdan Diaconu USL-s politicus, ki minden magyar ügynek lángot okádva megyen neki, most ordibálva kijelenté, hogy Székelyföldön a copulatiót be kell tiltani, és még a székely szánhúzó kutyák se párosodhatnak, míg egységes román nemzetállam szánját húzzák, s Bukarest cserébe odavett nekik pár sovány koncot!

A Székelyek Nagy Menetének résztvevői táskarádiót is vivének magukkal, s közösen hallgaták a Neoton Familiát s Gergely Róbert Emanuelle című szép dalát, mígnem megszólala a hangszóróban Izsák Balázs, ki felolvasá a nagy menet kiáltványát, mi így hangozék: „Ah! Istenem, ne hagyd abba! Ah! Ah!”

El Toro TTTT, az EMNP (Erdélyi Magyar Nagyszájú Párt) elnöke is ott volt a rendezvényen, ám mikor arra járánk csak nézé a tömeget, bajsza alatt somolyogva, mivel éppen semmilyen demagóg mondat nem juta eszébe.

A százezreket vonzó Székelyek Nagy Menete jó hangulatban s egy szivar elszívásával zárula. Román hírügynökségek szerént az eseményen tízen vettek részt, ám ők csak azokról számolának be, kik kiszorulának a kék-sárga csíkos székely paplan alól, úgy mint Kellemetlen Hunor és csapata.

Reméljük, e termékeny boldog együttlétnek kilenc hónap múltán megleszen a gyümölcse, s megszületik a kis Autonómia.

Maradok tisztelettel,
LK

 



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."