Jelentkezett nyereményéért a szerencsés lottózó

A múlt csütörtöki lottóhúzáskor egy telitalálatos szelvény is volt, a szerencsés nyertes egy resicabányai nyugdíjas hölgy.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

halompenz
halompenz
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2009. december 29., 10:22
0 hozzászólás. 


Mondhatni, hogy megfogta az Isten lábát – pénzügyi szempontból legalábbis mindenképp – az a resicabányai illetőségű nyugdíjas hölgy, aki a múlt csütörtöki lottóhúzásra nevezett be egy szelvénnyel, melyen két számsort tett meg. Ezzel befektetése hárommilliószorosan térült meg, hiszen szelvénye 9.7 lejbe került, nettó nyereményének értéke pedig nem kevesebb, mint 30 133 077 lej. Szelvényét a Vâlcea megyei Berbești városban vásárolta a 038-027-es számú lottózóban.

halompenz

Egy ilyen nyereménynél már az állam is örülhet, hiszen a bruttó megnyert összeg 40 176 609 lej volt, így adó formájában több, mint tízmillió lejt juttatott a nyertes az államkasszába. Ez Románia lottó-történetében a harmadik legnagyobb összegű nyeremény. A nyertes, aki érthető módon meg kívánta őrizni névtelenségét, elmondta, nem igazán gondolkodott azon, hogy mire költi el a frissen szerzett vagyont, ám elsőként családján szeretne segíteni.

Forrás: Agerpes


címkék: lotto nyeremeny

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."