Sport » Egyéb sport

Ők a ralifotók gyöngyei

Kattints és nézd meg, kik voltak a legügyesebb ralifotósok, akik már átvehetik nyereményüket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

okkikepnekBekeSzilard3
Hargita Gyöngye Rali, fotó: Beke Szilárd
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2017. július 20., 09:17
0 hozzászólás. 

Akárcsak az előző években, idén is a fotók domináltak a ralipályázatra beküldött munkáitok közül, ezért néhány napba telt a szakmaiatlan zsűrinek, azaz a szerkesztőség néhány tagjának, míg kiválasztotta a legjobbakat. Nem csak a képek technikai minőségét néztük, hanem azt is, hogyan jelenítitek meg a témát.

Az első helyezett Tóth András képe lett. Úgy tűnik, ő az egyeduralkodó a hobbiszintű rali-fotózásban, tavaly is az ő képe lett a győztes. A négytagú zsűriből háromnál is ez a kép lett a befutó a lekapott pillanat hangulata miatt. A fényképész nagyon jól választotta ki a helyszínt a fotózáshoz, hiszen a szemetes házudvar és a rali kontrasztossága miatt találtuk a legjobbnak.

A második helyet Szabó Apor szerezte meg, akinek fényképén a Szuper üzletház előtt látunk gumit égetni egy nem szokványos raliautót. Apor képét technikailag láttuk érdemesnek a dobogó második helyére, ez ugyanis az egyik legdinamikusabb a beküldött fényképek közül.

A harmadik Ilyés Szabolcs lett, aki rengeteg képet küldött be, ezt találtuk övéi közül a legjobban lekapott pillanatnak. Ilyés jó helyre helyezte a fókuszt, a képe emiatt lett egy nem szokványos ralifotó.

Az idén nem osztunk ki különdíjat, jobban mondva mégis, mert Kacsó Zoltán tavalyi különdíja, egy üveg Hargita sör még mindig a hűtőnkben lapul. Ő ismét küldött be képeket, egy be is került rövid válogatásunkba, amelyet itt nézhettek meg.

A díjazottak a Hargita Gyöngye Rali által felajánlott ajándékcsomagokat a Gábor Áron utca 18. szám alatti szerkesztőségünkben vehetik át 9 és 16 óra között.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."