Sport » Egyéb sport

Teszel a meccsekre? Megajándékozunk érte

Mindig bejönnek a focis, kézilabdás, teremfocis jóslataid? Ne kíméld tőlük az uh.ro-t, tippelj és nyerj!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
SzecsiNyert

Szécsi a világ tetején (videó)

Volt francia válogatott labdarúgók méltatták a...
teqball02

Mi adjuk az egész román válogatottat

Ráadásul címvédőként utazunk a franciaországi...
ivovolgye

Ha október eleje, akkor irány az Ivóvölgye!

XI. kiadásához érkezett az Ivóvölgye...

tippes
Tippverseny, illusztráció
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2016. augusztus 30., 10:26
0 hozzászólás. 

Még ki sem hűlt a tippversenyünk győzteseinek járó ajándékok helye, sőt néhány még mindig szerkesztőségünkben várja a gazdáját, mi már újabb nyereménytárgyakat szeretnénk átadni. Újra meghirdetjük tippversenyünket, hogy még izgalmasabbá tegyük számodra a helyi érdekeltségű sporteseményeket, illetve a Bajnokok Ligája küzdelmeit.

Tegyél rá!

A bajnokságok közül leghamarabb a Bölények Ligája indul, már kedden négy órától megrendezik az első találkozót, az SzKC-nak Resicabányán van jelenése szerdán 17 órától. A kispályás foci nagypályás tippelőinek hétvégéig kell megtenniük tétjeiket az első fordulóra, amiben az FK szabadnapos lesz.

A körzeti bajnokság is kezdetét veszi hétvégén, itt három csoportban folynak majd a küzdelmek, az idei kiírásban, akárcsak az előző évben, összesített bajnokot avatunk. Aki a futballbajnokságok királynőjének, a Bajnokok Ligájának tudja előre az eredményeit, az is örülhet, a nagypályás foci legnagyobb porondján is meghirdetjük tippversenyünket.

Regisztrálj, tippelj, nyerj!

A tippjátékban való részvételhez nem kell mást tenned, mint regisztrálni az uh.ro-n, ha még nem tetted volna meg, majd a szabályzat betartásával hétről-hétre megteheted tippjeidet.

Tippelni mindig az aktuális fordulóra lehet, az adott mérkőzések kezdésének időpontjáig. A szezon végén minden kategóriában az első három, legtöbb pontot begyűjtő versenyzőt ajándékkal jutalmazzuk.

Jó szurkólást! Jó tippelést!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."