Három férfi hidat akart lopni

Országunkban egyre kevesebb olyan dolog van, amit nem próbáltak, próbálnak meg ellopni, legutóbb egy vasúti hidat lovasítottak volna meg.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

hd
hd
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. február 19., 17:25
0 hozzászólás. 


Többször hallani, hogy eltulajdonítanak bizonyos dolgokat, mégis amikor egy hídról van szó, akkor sokan felkapják a fejüket. Az eset nem is olyan régen történt. Csütörtök este a főváros melletti Voluntari településen érték tetten a tolvajokat.

Tegnap este több kamiont és egy darut állítottak meg mielőtt azok megléptek volna a Román Vasúttársaság(CFR) Băneasa-i hídjával. A viaduktot korábban leszerelték, és fekve várt a sorsára. De nem ez a csavar a történetben, hanem az, hogy ugyanezek a tolvajok két évvel ezelőtt már egyszer megpróbáltak szert tenni a hídra. Természetesen ez akkor sem sikerült.

hd
illusztráció

Két cég alkalmazottai már másodjára akarták ellopni a hidat, amelyet három teherszállító gépjárművel vittek volna Konstancára. Mivel két évvel ezelőtt nem sikerült a hőstett, ezért idén is szerencsét próbáltak. A CFR Băneasa-i hidját 2006-ban felújítási célból bontották le.

Amikor a vasúttársaság emberei megzavarták az enyveskezű állampolgárokat, akkor azok szélnek eredtek. Csak egyiküket tudták elkapni, akinek persze gőze sem volt, hogy mi folyik ott, állítása szerint csupán egy szállítmányt vitt volna egyik helyről a másikra. Az ügyben próbálják felderíteni a többi tettes kilétét, akik ellen minősített lopás miatt indítanak vizsgálatot.

Forrás: Antenna3


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."