Színes » Érdekességek

Szerelemvonat lesz a CFR

Féláron utazhatsz a pároddal a román vasúttársaság járatain, sőt a pályaudvaron szerelmet vallhatsz a hangosbemondóba.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

cfrjarat
CFR, fotó: capital.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/CAPITAL.RO
2017. február 13., 13:08
0 hozzászólás. 

Valentinnapi ajánlattal rukkolt elő a román vonattársaság, így 2017 február 14 és 24. között féláron utazhatnak a párok. Az 50 százalékos kedvezmény a társaság első és másodosztályú járataira érvényes akkor, ha ugyanarra az InterRegio járatra két jegyet vásárolnak. A szokásos módon lehet ilyen jegyet váltani a CFR állomásainak pénztárainál. A Valentin-napra érvényes ajánlat nem vonható össze más kedvezményekkel, áll a társaság erről szóló közleményében.

„Az élet megállójában sok vonat megfordul. A szerelemé az egyik, és ha úgy tűnik, hogy nem vár, megéri futnunk utána" – mondta Szentes József, a CFR Călători igazgatója.

A 14. és 24. közötti járatokat használó szerelemes pároktól fényképet is várnak a társaság munkatársai az utazás pillanatairól, de akár nyilatkozhatnak is szerelmükről a bukaresti Északi pályaudvar hangosbemondójába. A beküldött képeket majd közzéteszik a „Szeres és utazz" eseményük Facebook oldalán.

Emellett a vasúttársaság meglepi azt az első 50 párt, aki a február 19-ig zajló Turisztikai Vásáron meglátogatja a CFR Călători standját, Bukarestben. Itt a társaság logójával ellátott, érintőképernyőhöz használható írószert és 16 gigás adathordozót lehet nyerni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."