Lehallgatták a szatmárnémeti városatyákat

Három lehallgató készüléket találtak a szatmárnémeti városházán.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Szatmarivaroshaza
Városházán hallgattak le
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. július 02., 10:46
0 hozzászólás. 

A szatmárnémeti városháza alapos átvizsgálását rendelte el Dorel Coica polgármester, azt követően, hogy az intézmény közkapcsolatokért felelős osztályának az irodájában három lehallgató készüléket találtak - közölte kedden az Agerpres hírügynökség.

A polgármester elmondta, az állam illetékes intézményeitől kéri, hogy állapítsák meg: kik szerelték fel a készülékeket. Dorel Coica valószínűsítette, hogy nem állami intézmények, hanem "bizonyos érdekcsoportok" hallgatták a városházán zajló beszélgetéseket.

Az elöljáró szerint a gyufásdoboz méretű lehallgató készülékeket az asztalok aljára rögzítették, azok nem tűnnek professzionális eszközöknek.

2011 májusában Iași megye önkormányzatának alelnöke a sajtó jelenlétében bontotta ki az irodája falából az ott elrejtett lehallgató készüléket. Akkor a korrupcióellenes ügyészség elismerte, hogy a megtalált eszköz a tulajdonát képezi, és általa egy korrupciós ügyhöz próbáltak bizonyítékokat szerezni.

A korrupcióellenes kampányban gyakran kerülnek nyilvánosságra olyan beszélgetések, amelyeket titkos eszközökkel rögzítettek. Az államfő korrupcióval gyanúsított testvérét egy nyakkendőbe rejtett kamerával készített felvételek buktatták le.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."