Válik Tőkés László?

Az europarlamenti képviselő ellen felesége benyújtotta a válópert, hűtlenséggel vádolva őt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

TokesLaszlo
TokesLaszlo
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. március 29., 11:21
5 hozzászólás. 


A Királyhágómelléki református püspök felesége, Tőkés Edit válópert nyújtott be a nagyváradi bíróságon, melyben hűtlenséggel vádolja férjét. Válóperi kérésében az asszony számtalan kalanddal gyanúsítja Tőkés Lászlót, elmondása szerint erről kollégái is tudtak, szükség esetén pedig bizonyítani is tudja ezeket szerelmes levelekkel, SMS-ekkel és egyéb jegyzetekkel. A nő állítása szerint 25 éves házasságuk során szellemi trauma és terror áldozata volt, férjének abszurd szokásai voltak, mint például, hogy írásban kommunikált családjával.

„Olyan helyzet állt elő, hogy velem és a gyerekekkel is hivatalos levélben kommunikált. Körülbelül 200 levelet küldött, valamint volt egy napló is, melybe hozzánk intézett kérdéseit jegyezte fel. Nekünk kötelességünk volt felírni minden egyes kiadásunkat, csatolva a számlákat és pénztárjegyeket” – írja válóperi kérelmében Tőkés Edit. Ugyanitt megjegyzi, férje nem volt hajlandó vele mutatkozni barátai körében, valamint semmilyen vacsorán, vagy egyéb eseményen sem.

TokesLaszlo

Nem hívott meg az általa rendezett budapesti magán vacsorákra és bulikra, ahol viszont szívesen látta a barátait és kollégáit, ellenben velem sosem mutatkozott ismerősei előtt” – állítja a feleség, aki a válás mellett kéri lánykori nevének (Joó) visszavételét is. Ugyanekkor követeli Tőkés Lászlótól a gyerektartás fizetését is, kérése szerint a püspöknek jövedelme egyharmadát kellene két, diákkorú gyermeke taníttatására fordítania.

A Mediafax hírügynökség megkereste Tőkés Lászlót az ügyben, ám ő nem volt hajlandó nyilatkozni az intimitás jogára hivatkozva. A képviselő szeretné tiszteletben tartani a család szentségét, ezért nem kívánja kommentálni a történteket.

Forrás: Mediafax


5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
lordking
2010-03-30 09:11:37
Szomorú!
Szomorú, hogy vezetőink nem érzik meg az erkölcsiség súlyát.Talán még ő volt az egyetlen, akinek valamennyire szurkoltam, bár sok mindent hallottam róla, főleg az utóbbi időben. Szomorú, hogy közszereplőként, papként(lelkészként?) így merte hirdetni Istennek az Igéjét. Az Isten Igéje SZENT, amellyel nem szabad játszadozni....
Én helyükben lemondtam volna azonnal, Markó helyében is, Tőkés helyében és a többiek helyében is, akik ugyancsak csinálják - tisztelet a kivétel! -, csak még nem derült ki róluk!
Igaz, ha kiderülnének a dolgok, akkor lehet nagyon kevesen maradnának a politikai palettán...
Az is szomorú számomra, hogy ezt a mai társadalom elfogadja és nem ítéli meg.
De az igazság mindig fényre kerül!
Az Úr kegyelme legyen mindenkivel!
avatar
ipopescu
2010-03-30 13:22:20
Ez egy.
De lennenek meg a fordulo utani penzugyek is. Errol is tudnanak beszelni mondjuk a bihar es Temes megyei reformatus lelkeszek.Aztan hova lettek az Orban kormany altal Erdelybe juttatott penzek (igaz ezt Szasz Jenoektol is meg lehetne kerdezni)? Mellesleg suttogtak, hogy ezek egy resze mar eleve el sem jutott ide.
Szemelyszerint nem vagyok megyozodve arrol , hogy Szent Peter kapuja tarva nyitva lenne Tokes lelkesz ur elott
Az Úr kegyelme legyen mindenkivel!
avatar
lordking
2010-03-30 14:37:21
Igen, egy általános magyar megtisztulás nem ártana...Mennyi mindenről lehullna a lepel...Viszont milyen jó lenne azután!!!
avatar
igazmondo
2010-03-30 18:31:02
az biztos, hogy jo lenne azutan. amugy szegeny asszony jo sokaig birta. neki nyitva lesz az a bizonyos kapu. szenvedett eleget
avatar
Stratapax
2010-03-30 21:02:43
Semmi koze a hivatasnak a maganelethez, ha szuksegnek erzi Laca hogy kalandjai legyenek akkor biztos igy a helyes :lol:

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."