Öngyilkos lett a Hexi Pharma főnöke?

Nagy sebességgel csapódott fának autójával, ami nem hagyott féknyomokat - meghalt a fertőtlenítőszer-botrányért felelős cég főnöke.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tuzolto

Mindig is tűzoltó szerettél volna lenni?

Most teljesülhet az álmod, ha követed ezeket a...
magashegyek

Hegyi túrázók, figyelem!

A magas hegyekben hó és fagy várható a hétvégén.
wizzair

Bombahír az egyik Wizzair-gépen

Kényszerleszállást hajtottak végre a bukaresti...

Nem kizárt a szándékosság Dam Condrea balesete ügyében. Fotó: Mediafax
Nem kizárt a szándékosság Dam Condrea balesete ügyében. Fotó: Mediafax
szerkesztoÍRTA: UH.RO/HÍRSZERK
2016. május 24., 15:34
0 hozzászólás. 

Hétfőn hallgatták volna ki a hígított fertőtlenítőszerekkel kapcsolatban a gyártó, a Hexi Pharma cég vezetőjét, Dan Condreát, ám ő vasárnap este életét vesztette, miután autójával hatalmas sebességgel egy fának ütközött Bufteán.

A Hexi Pharma 39 éves tulajdonosa balesetének okait a legfőbb ügyészség vizsgálja. A Maszol összefoglalója szerint Dan Condrea sejtette, hogy akár őrizetbe is vehetik, ezért az öngyilkosság gyanúja sem kizárt. Augustin Lazăr főügyész hétfőn közölte, a baleset oka a stressz okozta figyelmetlenség is lehetett.

Egy szemtanú azt állítja, hogy Dan Condrea autója több mint 100 kilométer/órás sebességgel száguldott el mellette. A jármű olyan erővel csapódott egy út menti fának, hogy a motorját a baleset helyszínétől 30 méterre találták meg.

Az is bebizonyosodott, hogy az üzletember nem volt bekötve az ütközés pillanatában. Az öngyilkosság gyanúját támasztja alá, hogy az úton nem voltak féknyomok, kiderült továbbá, hogy Dan Codrea feldúlt állapotban szállt be az autóba.

Más verziók is keringenek azonban a témáról: a Román Hírszerző Szolgálatot (SRI) felügyelő parlamenti szakbizottság szerint a titkosszolgálat megfigyelhette Condreát, és többet tudhat az ügyről.

Victor Ponta volt kormányfő arra gyanakszik, hogy Dan Condreát eltették láb alól, mert „túl sokat tudott". A SRI és Augustin Lazăr legfőbb ügyész cáfolta a megfigyelés gyanúját.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."